PARTYINFO

 

4TH ANNIVERSARY PH+

Datum konání:
05.03.2010 - pátek
Místo konání:
Plzeň - PH+
DJs:
Sydney (Sydney/Australia), Macio (Carnaval/PH+), Tall Boy Slim (Orgasmatron/PH+), Konrad (GB/Orgasamtron/PH+)
Popis:
start 21:30, vstup 50 czk, hosté, kteří potvrdí účast na Facebooku a hosté příchozí do 23:00 zdarma
 
 
Čtvrté narozeniny klubu PH+ již tento pátek!
Famfáry prosím…..jsou tu čtvrté narozeniny klubu PH+. Ano, PéHáčko slaví čtvrtý rok své pravidelné existence. V pátek 5.3.2010 opět zažijete večer plný vzrušujících zážitků a překvapení. 
 
Hudebním gratulantem bude světově známý Dj a producent až z daleké Austrálie, s příznačným jménem SYDNEY. Tento host byl na oslavu čtvrtých narozenin vybrán právě proto, že se zapsal do historie klubu PH+ jedním z nejemotivnějších vystoupení za dobu jeho existence (duben 2008). Jeho charisma a umění ovládat dav je skutečně mimořádné. Tento dj ušel od startu své kariéry dlouhou cestu  a o tom, že stála za to svědčí fakt, že Sydney je nyní bookován do zemí z celého světa. Namátkou….Anglie, USA, Itálie, Polsko, Španělsko, Brazílie, Austrálie, Dubaj …prostě světoběžník, který hrál na všech kontinentech snad s výjimkou Antarktidy.



O jeho schopnostech vypovídá nejen to, že pravidelně hraje v nejznámějších klubech a na vyhlášených  festivalech, jako jsou, Meet-Me & Sindustry  festival, Pacha, Ibiza, Sugar Tref, Organza atd., ale mimo jiné i fakt, že hrává po boku takových hvězd jako jsou Fat Boy Slim, Erick Morillo, Deep Dish, Roger Sanchez, Bob Sinclair, Spiller, Tiesto… a další.

Jako producent vystupuje pod jménem SYDNEY MARCHI a na kontě má mnoho vynikajících remixů. Spolupracuje hlavně se svým partnerem Klod Right (Southern Fried) , se kterým remixovali i pro Pete Doyla (Defected). Jeho tracky se několikrát umístily v top žebříčcích hudebního portálu Beatport.
Sydneyho charisma, šarm a energie z něho sálající vás zaručeně uchvátí a buďte si jistí, že při jeho setu nezůstanete v klidu.

Dalším, kdo na tento narozeninový večírek přijde zahrát bude nepřehlédnutelný Dj Tall Boy Slim a chybět samozřejmě nemůže ani talentovaný Dj Macio a vždy usměvavý Angličan Konrád.

Start 21:30 / PH+ Club / Kopeckého sady/Plzeň
Vstupné 50,- / hosté, kteří potvrdí účast na Facebooku a hosté příchozí do 23:00hod zdarma

Platící hosté obdrží exklusivní mixed CD 4th Anniversary PH+, další CD k dispozici na baru pro prvních 100 hostů, kteří učiní objednávku nad 200Kč
Speciální narozeninová nabídka – Křídla (Redbull+Amundsen) za 39,-
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016