PARTYINFO

 

EXPECTATION

Datum konání:
19.03.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Jet Set Bar
DJs:
MCB (the Progressive brothers, idj.cz/mcb), David Justian (davidjustian.net), Tuta (clubliferadio.info, djtuta.com)
Popis:
start 21:00, vstup zdarma, fruit bar, special videoprojection
 
 
Expectation @ Jet Set Anděl City
V pátek 19. března vás zveme do útulného designového podniku Jet Set Anděl City, na párty Expectation. Jako host tentokrát dorazí moravský DJ Tuta, který svým soundem jistě perfektně doplní dvojku MCB a David Justián, kteří pro Vás tuto akci připravují.
 
DJ Tuta, vlastním jménem Luděk Suchánek, pochází ze Zlínska a elektronické taneční hudbě se věnuje již od roku 1994, kdy naladil satelitní stanici BBC Radio 1. Od té doby pravidelně poslouchá pořad Essential Mix, který uvádí legendární Pete Tong. Novou hudbou je naprosto uchvácen a tak se od roku 2001, za pomoci svého bratra, věnuje samotnému hraní. V roce 2003 se stává členem agentury Clublife Promotion, kterou spravuje DJ Milhaus. Jejich styl a výběr hudby je velmi podobný a proto také často vystupují jako duo Milhaus & Tuta. Postupem času si čím dál víc svým stylem získávají nové fanoušky a publikum. Tuta nevystupuje jen ve dvojici s Milhausem, ale také sám za sebe na spoustě zajímavých místech a akcích. V roce 2006 získává lákavou nabídku vystoupit v čínském klubu YES ve městě Guangzhou. Tuta zůstává v Číně bezmála tři měsíce a hraje 5krát do týdne v superklubu YES, po boku takových jmen jako John Digweed, Ronski Speed, Marc Van Linden, Niklas Harding, Simon Patterson nebo Scott Bond. Klub je vybaven nejlepší světelnou a zvukovou aparaturou a právem se řadí mezi top podniky v Číně. Tam se také seznámil s nejmodernější technikou a přestupuje z gramofonu na CD playery. Zaměřuje se na styl trance, kde upřednostňuje melodie, vokály a svižné beaty. V jeho podání hudby jsou vždy cítit pozitivní vibrace a euforie. Maximálním způsobem využívá všechny technické možnosti a vymoženosti aparatury, proto jsou jeho sety plné náboje a energie. V poslední době se také věnuje house music s prvky electra, takže dokáže zahrát jak trance, tak i house. Společně s Milhausem moderovali taneční pořad Tour De Trance na radiu Kisspublikum. V současné době mají svůj vlastní pořad na internetovém rádiu Clubliferadio.info s názvem Dance Motion, který se vysílá každou sobotu od 17.00 do 19.00 hodin. Zahrál si mimo jiné v takových klubech jako jsou YES Club China, Duplex Praha, Roxy Praha, Duplex Most, Metro Olomouc, Velryba Zlín, Musicland Zlín, Tři opice Vsetín, Mrkev Opava, nebo na festivalu Trnkobraní Open Air...

Jet Set má zajímavý, originální interiér a je vybaven kvalitním JBL sound systémem. Atmosféru večera tradičně podtrhne nevšední videoprojekce. Na baru bude pro všechny návštěvníky připraveno osvěžující čerstvé ovoce. Co dodat na závěr – již se na Vás těšíme, vstup je za nejlepší cenu, čili zadara.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016