PARTYINFO

 

STUDIO 54 PRESENTS :: CLUB 69

Datum konání:
19.03.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Enrico, Ronny, Adlet, Thonic
 
 
Studio 54 láká clubbery na druhé pokračování noci „69“ v pátek do klubu Prdel!
Studio 54 vás zve na další díl úspěšné rezidentní noci tohoto klubu s názvem „69“ v pátek 19.3., kterému bude vévodit Enrico, půvabná Adlet, Ronny a nová tvář Studia 54 – dj Thonic. Po úspěšné premiéře klubové noci „69“ v pražské Prdeli, která proběhla 19.2., se Studio 54 hlásí s pokračováním tohoto eventu, na kterém uslyšíte charakteristický sound tohoto renomovaného pražského afterklubu a budete se zaručeně výborně bavit za doprovodu jeho předních rezidentů!
 
Stejně jako minulému dílu bude i tomuto vévodit stálice domácí taneční scény dj Enrico, jehož nejnovějším úspěchem kariéry je vystoupení na vyhlášené thajské party Full Moon, kde představil svůj osobitý sound před dvaceti tisíci partypeople.



Prvním hostem březnového eventu „69“ bude půvabná djane Adlet, jejíž pozitivně laděné sety plné vokálů jsou vždy ozdobou každé party a není tak divu, že se dostává do stále většího podvědomí clubberů i samotných promotérů.

Druhým vystupujícím je charismatický Ronny, který se pravidelně objevuje na lineupech předních pražských klubů jako je Mecca nebo Duplex, kde má mimo jiné svou vlastní rezidentní noc s názvem Club Life, která reprezentuje sound stejnojmenného internetového rádia (www.clublife.cz) a nutno podotknout, že se těší velké úspěšnosti mezi posluchači.

Posledním djem, který se na březnové party „69“ představí, je talentovaný dj Thonic. Za svou více jak pětiletou kariéru měl možnost vystoupit na nespočtu prestižních domácích parties po boku české djské špičky a můžeme právem tvrdit, že je jedním z nástupců budoucí djské generace.

Pro prvních 100 příchozích je připraveno mixované CD Studia 54 zdarma a navíc každý 69 návštěvník dostane hodnotnou cenu, díky které na tento event
nezapomene.

Záznam z této party bude odvysílán následující týden na stále více oblíbeném radiu Clublife - www.clublife.cz a oficiální afterparty proběhne ve Studiu 54, kde Vás budou až do odpoledních hodin bavit dj's Ronny, Yan Dark, Adlet a Rudoff.

Více info na www.prdelclub.cz a www.studio54.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016