PARTYINFO

 

1ST ANIVERSARY SASAZU

Datum konání:
26.03.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - SaSaZu
DJs:
P@co, Marko Jelic, Enrico
Live:
Tam Tam Batucada, live sax and fleute by Andrea, Exotic dancers by Tradicion, Stomp performance by Mr Popelino, bartender fire show
Popis:
Vstupné v předprodeji 190Kč na místě pak 250Kč. Special fashion show by Diesel.
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Klub SaSaZu slaví první narozeniny
Věříte na zázraky? Koho z vás by před rokem napadlo uvěřit tomu, že se v pražské Holešovické tržnici zrodí nejrespektovanější domácí klub? Ano, je tomu právě rok a věřte, že je co slavit.... Kosheen, Cool and The Gang, Lily Allen, Macy Gray ......je jen část z dlouhého výčtu úspěšných akcí uplynulého roku v SaSaZu! A nejen díky nim se klub SaSaZu stal v minulém roce nejlepším klubem v Česku v soutěži Czech Bar Awards 2009, která je nejprestižnější barovou událostí roku.
 
Přijďte oslavit roční narozeniny klubu SaSaZu s příhodným názvem The Show, kde zazní mix té nejlepší taneční muziky doplněné "live" významnými hudebníky a performery. Milovníci módy shlédnou první módní přehlídku nového Diesel Flag Ship storu –Pařížská 28, kolekci jaro/léto 10.



Program narozenin SaSaZu začíná ve 22hod speciální "happy hour", ve které můžete ochutnat exkluzivní SaSaZu cocktaily za poloviční cenu. Již v první hodině proběhne také první show time v podobě barmanské exhibice a fire show, ve které se představí nejlepší čeští barmani. Součástí dalšího SaSazu programu budou speciální performance ala STOMP, exotické taneční vystoupení, pyro show a mnoho dalších překvapení.

The Show Program:
Djs: P@co, Marko Jelusic, Enrico
Special fashion show by DIESEL
Performers:
Tam Tam Batucada, live sax and fleute by Andrea, Exotic dancers by Tradicion,
Stomp performance by Mr Popelino, bartender fire show and many many more

Děkujeme za přízeň a těšíme se na vás!

SaSaZu Team
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016