PARTYINFO

 

DREAM

Datum konání:
20.03.2010 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Jumper 28
DJs:
Matamar, Michael C, Petr Hauz, Electribe
Info:
http://www.facebook.com...
Popis:
vstup 50 czk, přihlášení na facebooku zdarma
 
 
Language of Trance uvádí Dream - zbrusu novou party v Plzni!
Zbrusu nová taneční párty Dream je tady! V sobotu 20.3.2010 vypukne v nově otevřeném klubu Jumper no. 28 první díl! To nejlepší z radio show Language of Trance, která je vysílána v současnosti na více než 40 světových stanicích, vám přinese residentní duo Matamar!
 
Jako speciální host vystoupí bezesporu dlouhodobě nejoblíbenější český trance dj Michael C (djmichaelc.com), který má na svém kontě nespočet vystoupení po celé ČR, ale také i v zahraničí! Dále vystoupí velká česká producentská naděje a to dj jménem Electribe (electribedj.com), který se svojí produkcí sklidil nemalé úspěchy a je majitelem vlastního labelu Trance-All-Stars Recods! Vystoupí také oblíbený dj ze stáje LOT Music - Petr Hauz (idj.cz/petrhauz)!



Těšit se můžete na noc plnou té nejlepší hudby, ale i zábavy! Po celou noc vám bude freestyle barman míchat speciální drink a obsluhovat vás budou také atraktivní Red Bull Barmanky!:) Během večera budou pořizovat záznam z této akce televize R1 a také server aktuálně.cz, takže se můžete těšit na šťavnaté reportáže!:)

Vstupné na party Dream je 50 Kč, ale pokud se přihlásíte k účasti na této události na síti facebook - vstupné neplatíte vůbec!

Související odkazy:
www.facebook.com/jumper28cz
www.djmichaelc.com
www.matamar.com
www.facebook.com/matamar
www.myspace.com/tranceallstarsrecords
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016