PARTYINFO

 

VERY FOREIGN AFFAIRS (VFA)

Datum konání:
20.03.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Peverelist (uk), Priapus, E.S.P., Ans, Subject Lost, Aiko (Planet Blue), Casper (Planet Blue), Scream (Workin Pro, Slovakia), Circuit Jerk (Australia), Ondrej Psyla (Elements of Music, MW), Lolla (Zero Point)

Info:
http://www.veryforeignaffairs.com
Line-up:
21:00-01:00 Subject Lost & Ans
01:00-02:30 Peverelist
02:30-04:00 Priapus
04:00-05:30 E.S.P.
05:30-??:??

Dole:

21:00-22:30 Scream
22:30-00:00 Psyla
00:00-01:30 Aiko
01:30-03:00 Casper
03:00-04:30 Lolla
04:30-06:00 Circuit Jerk
 
 
Peverelist hostem březnového vydání Very Foreign Affairs
Peverelist - jeden z nejprogresivnějších hudebníků současného britského vybasovaného undergroundu se zcela individuálním zvukem, majitel pro dubstep podstatného record labelu Punch Drunk a manažer record storu Rooted Records... hraje již několik let svoji hudbu jako DJ po světě. Peverelist zahraje na dalším pokračování Very Foreign Affairs tuto sobotu v pražském Crossu.
 
Peverelist (Bristol, UK)

Tento původní junglista patří k druhé vlně producentů dubstepu, kteří se začali formovat v roce 2003. V jeho temném zvuku plném emocí je slyšet mnoho vlivů od zmíněné jungle přes garage a reggae, house, rave, techno…, ale přesto je jeho zvuk zcela originální - "pro mě dubstep bude vždycky znamenat spíš čisté plátno než specifický zvuk" vysvětluje… "mám rád hypnotické rytmy, napětí, znepokojení a desorientaci, mám rád drsný zvuk s příchutí psychadelie, těžko se to vysvětluje... nejlepší je si to poslechnout".

Peverelist vydal mnoho desek, především na svém Punch Drunk, ale i na jiných labelech a nedávno vyšlo jeho debutové album Jarvik Mindstate, na kterém mistrovsky kombinuje techno, dub, D'n'B s dubstepem. Název alba vychází ze jména amerického vědce Roberta Jarvika, který stál v popředí výzkumu umělého srdce… vymyslel umělou srdeční chlopeň…. hudba je volně inspirovaná spojením technologie a lidského života.

Co si myslí Peverelist o současném dubstepu?: "zažil jsem vloni i letos několik nejlepších mejdanů, vychází neuvěřitelné desky a já mám spoustu těžkotonážních dubplates… co k tomu dodat?… je to v současnosti nejzajímavější hudba a jestli si to nemyslíte, tak jen chodíte na špatný mejdany"….

www.myspace.com/thepeverelist

www.myspace.com/punchdrunkrecords



Za českou scénu vám na hlavní stagei zahrají opět organizátoři VFA mejdanu Priapus a E.S.P. , dále přední národní dubstepper Ans a premiérově velmi nadějný český producent Lost Subject!

... na dolní stagei vám tentokrát představíme zvuk Psytrance.

Sound system bude výrazně posílen… nahoře uslyšíte zvuk unikátní sílou i kvalitou, který nemá v českých klubech obdoby a díky kterému mejdany VFA vždy prodělávají balík.

VFA - Very Foreign Affairs - zásobují Prahu pravidelně nejlepšími dubstepovými hudebníky (od června 2009 jako VFA, dříve několik let v rámci uskupení Sound Headquarters)... přijďte si poslechnout jednu z nejlepších podob Dubstepu a zažít energii VFA!

Příští VFA vám 17.4. 2010. Představí „Truth“.

www.veryforeignaffairs.com

Horní Dubstep stage:

kromě Peverelista zahrají -

Ans
jeden z hlavních českých dubstepových producentů a DJů, z Liberce, vychází mu hudba na vlastních, cizích i zahraničních labelech!
Krásnej "dark & light" zvuk…
www.myspace.com/ansdubstep

Subject Lost
z temnotin Ostravy, zaprášen sazemi, fascinován hloubkou šachet a výškou továrních komínů. Melancholický i vesele infantilní. Člen DFC crew, hraje od roku 2005.
www.myspace.com/subject01

Priapus
pražský dubstepový bad boy (od 2000), organizátor mnoha dubstepových akcí v posledním desetiletí - spolu s E.S.P.im *, (včetně noci Very Foreign Affairs),
hraje "original Dubstep vibe - pure gutter"
www.veryforeignaffairs.com

E.S.P.
hraje Praze již deset let... původně House, UK Garage a 2step... dnes UK Garage Dubstep a organizuje dubstepové akce včetně VFA *
zvuk "broken deep dance"
www.veryforeignaffairs.com

Dolní Psytrance stage:

druhá stage bude tentokrát vibrovat Psytrancem

Aiko (Planet Blue)
Casper (Planet Blue)
Scream (Workin Pro, Slovakia)

Circuit Jerk (Australia)
Ondrej Psyla (Elements of Music, MW)
Djane Lolla (Zero Point)

decos: Planet Blue Society & Zero Point

www.psytrance.cz/cs

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016