PARTYINFO

 

VOODOO FREE BASE

Datum konání:
30.04.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Proud-M (Marshall, Pete Walk, Adam Cloud, Revis), Lazy & Doctor, Hozzy, Eagle, El Chiminez (live percussion)
Popis:
start 22:00, vstup 100 czk, při potvrzení účasti na facebook.com zdarma
Line-up:
22:00 – 23:00 Adam Cloud
23:00 – 02:00 Proud-M DJs (Marshall, Pete Walk, Adam Cloud, Revis)
02:00 – 03:00 Lazy & Doctor
03:00 – 04:00 Eagle
04:00 – 05:00 Hozzy
05:30 – 06:00 All DJs
 
 
Poslední info k Voodoo Free Base
Voodoo Free Base - speciální čarodějnická edice & B.Day party Adam Cloud & Marshall
Další populární  klubovka Free Base se tentokrát ponese v čarodějnickém duchu, jelikož na tento den připadá svátek Filipojakubské noci – pálení čarodějnic. Vy budete mít možnost zažít tutu magickou noc spolu s rezidenty této party PROUD-M DJs, jmenovitě pak: Marshall, Pete Walk, Adam Cloud a Revis, kteří již tradičně připraví novinky ze své produkce a rozpaří Vás svými strhujícími sety. Marshall a Adam Cloud oslaví také na této party svoje narozeniny!
 
Ke speciální edici byli pozváni speciální hosté. První z nich jsou Lazy & Doctor. Taneční muzice se oba věnují již nějakou řádku let. Pro jejich velké nadšení se přenesli přes léta studií a tvrdé práce až do dnešní doby, kde je osud spojil v jednu silnou energickou dvojici. Dalším hostem bude DJ Hozzy. Poslední tři roky se věnuje vlastní produkci. V roce 2008 a 2009 produkuje první vlastní tracky a k tomu i bootlegy jeho oblíbených 80 let. Snaží si hrát muziku, která má v sobě spoustu energie a dokáže pobavit publikum. Stejným způsobem se snaží prezentovat i při hraní. Mezi jeho nejoblíbenější interprety patří hlavně francoužští a američtí producenti a djs, jako jsou Antoine Clamaran, Dj Flex, Robbie Rivera, Hatiras, DJ DLG, DJ Dan, Richard F, či Bryan Cox. Trojici hostů uzavře zkušený a dlouholetý DJ Eagle. Po dobu prvních 6 let od otevření byl residentem klubu Karlovy Lázně, kde hrál vedle špiček světového djingu. Bez ohlasu nezůstaly ani vystoupení na letních festivalech, jako jsou Creamfields, Mácháč, nebo CosmicTrip.



Každý návštěvník, který přijde v čarodějnickém a la stylu dostane namixované CD od PROUD-M a vstup zdarma! Navíc máte možnost získat super dárečky od Xparfemy.cz . Čeká na Vás také speciální čarodějnická videoprojekce! 

Podporuje Proud Nation www.facebook.com/proudnation.cz - radio show projektu Proud-M, každé druhé pondělí v měsíci exklusivně na www.danceradio.cz 89 & 102,9 FM

info: www.radostfx.cz, www.facebook.com/proudm.cz,

Potvrďte účast na na této akci a získejte volný vstup na tuto jedinečnou party!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016