PARTYINFO

 

ELECTRONIC BEATS

Datum konání:
07.05.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Veletržní palác
DJs:
Hell, Gareth, Booth
Live:
Hot Chip, Booka Shade, N.O.H.A., Turboweekend
Info:
http://www.electronicbeats.cz
Popis:
vstup předprodej 450 czk, na místě 450 czk
Line-up:
19.30 Dj Gareth Owen + Dj Booth
20.30 Turboweekend
21.15 Dj Gareth
21.45 N.O.H.A.
22.30 Dj Gareth
23.00 Booka Shade
00.00 Dj Gareth
00.30 Hot Chip
02.00 Dj Hell


 
5 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Změna v programu festivalu Electronic Beats – kapelu Ralph Myerz & The Jack Herren Band nahradí N.O.H.A. Festival Electronic Beats představí již tento pátek anglické Hot Chip Na Electronic Beats vystoupí také DJs Hell a Gareth
Electronic Beats představí v Praze poprvé britské Hot Chip
Společnost T-Mobile dnes oznámila, že letošní letošní ročník mezinárodního hudebního festivalu Electronic Beats odstartuje v pátek 7. května v pražské Národní galerii ve funkcionalistickém Veletržním paláci. Hudební fanoušky tak potěší svým prvním vystoupením v Praze anglická skupina Hot Chip, která patří k současné hudební špičce, v rámci festivalu vystoupí také Booka Shade, Ralph Myerz & The Jack Herren Band a Turboweekend.
 
Formace Hot Chip, která má na svém kontě například nominaci na cenu Grammy, obohatí žánrově pestrý festival Electronic Beats o unikátní sound kombinující elektro a syntetický pop. Britská pětice Hot Chip, která na začátku letošního února vydala čtvrté album One Life Stand jistě potěší živým podáním nových skladeb i oblíbených starších náhrávek, jakou jsou například singly Boy From School či Over and Over. Tři předchozí alba přinesly Hot Chip přízeň širokého publika, aniž by se skupina zpronevěřila svým kořenům v duchu indie elektroniky.



Ve Veletržním paláci dále vystoupí jen pár dní po evropském vydání svého čtvrtého studiového alba More! berlínská dvojice Booka Shade, vyhlášená svými energickými živými vystoupeními. Na line-upu letošního Electronic Beats nebude chybět ani v Čechách žádaná norská elektronická skupina Ralph Myerz & The Jack Herren Band. Norský DJ a producent, původně začínal jako DJ Erlend Sellevold, svou identitu však brzy změnil na Ralph Myerz podle filmaře Russe Meyera a připojil své spoluhráče The Jack Herren Band. Jejich spojení funku, disca, electra a housu nabízí velmi dramatický zvukový projev se základy dance-floor.



Kombinaci předních hudebníků završí dánská formace Turboweekend. Kapela, která vydala v uplynulých třech letech dvě desky, je svými dynamickými živými vystoupeními známá po celé Evropě. Jejich disco-rockové beaty se mísí s elektrizujícím duchem unikátního a ničím nezaměnitelného zvuku.

Festival Electronic Beats proběhne v Praze již počtvrté, v minulosti nabídl nezapomenutelná vystoupení legendárních The Prodigy, Underworld, The Orb nebo Róisín Murphy, a zatím pokaždé byl vyprodán. Stejně jako v předešlých letech bude nabitý živými pódiovými koncerty a Djskými sety. Série festivalů Eletronic Beats bude po startu v české metropoli pokračovat 12. května v rakouském Grazu a 20. května v německém Kolínu nad Rýnem. Vstupenky na pražský festival Electronic Beats jsou již v prodeji a lze je zakoupit i prostřednictvím mobilního telefonu. Ceny lístků jsou jako vždy příznivé a v březnu je možné zakoupit je za 350 korun v síti Ticketpro nebo přes MMS na www.electronicbeats.cz
nebo www.t-music.cz.

Electronic Beats je mezinárodní hudební a komunitní program Deutsche Telekom, zahrnující živá vystoupení po celé Evropě, čtvrtletní magazín, cenami ověnčené hudební DVD Slices a dynamickou online prezentaci na adrese www.electronicbeats.net, která nabízí video streaming živých vystoupení na EB TV, exkluzivní mixy a živé nahrávky na webovém rádiu či recenze alb a novinky z oblasti módy a životního stylu.

Více informací www.electronicbeats.cz nebo www.electronicbeats.net

Na festivalu Electronic Beats v Praze vystoupí:
Hot Chip
Booka Shade
Ralph Myerz a Jack Herren Band
Turboweekend

Vstupenky k v síti Ticketpro - www.ticketpro.cz:
350 Kč březen
450 Kč duben/květen
450 Kč na místě

Lístek v mobilu: www.t-music.cz nebo www.electronicbeats.cz
350 Kč po celou dobu předprodeje
Platba je možná pomocí kreditní karty nebo pro zákazníky T-Mobile přes účet mobilního telefonu.
Lístek přijde formou MMS zprávy, kterou se prokážete u vstupu.
 

Reporty

 
Report z akce Electronic Beats od Myclicka
 

Fotoreporty

 
MHD
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016