PARTYINFO

 

DVANÁCTÉ NAROZENINY GROWSHOPU

Datum konání:
25.03.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
DJs:
tba
Live:
DNA (sk), U-Cee, Homeboy Rasta, tba
Popis:
vstup obdržíte zdarma jako součást jakéhokoliv nákupu v Growshopu
 
 
Dvanácté narozeniny Growshopu @ Lucerna Music bar
Po roce je to opět tady! Growshop, největší a nejlepší obchod pro pěstitele a zahradníky vás všechny srdečně zve na tradičně nekonzervativní narozeninovou párty! Přijďte 25. března do Lucerna Music baru a ochutnejte nejen to nejlepší z reggae, hiphop a ska music! Všichni jste zváni na monstrózní oslavu plnou hudby, drinků a mnoha dalších překvapení připravených speciálně pro vás.
 
Hlavní hudební hvězdou večera bude slovenský raper DNA, který působí na slovenské hip-hopové scéně již od roku 1995. Dále vystopí U-CEE, HOMEBOY RASTA a mnoho dalších skvělých kapel a dj´s až do rána!

Navštivte prodejnu nebo e-shop v období 12.3. až 12.4. a užijte si slevu 12 % na kompletní sortiment! Nejlepší výběr z více než 2 500 položek v e-shopu, mnoho akčních nabídek a take největší bongotéka v čechách - přijďte se pokochat aktivní zahrádkou. Přímo na prodejně si vybere úplně každý - jak  profesionálové tak začínající pěstitelé, kterým ochotně pomohou naši obchodníci, stejně jako můžete využít služeb osobního zahradníka.

Oslavte narozeniny s Growshop.cz v Lucerna music baru, 25. března! Vstupenky obdržíte zdarma jako součást jakéhokoliv nákupu v Growshopu v Bořivojce.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016