PARTYINFO

 

SEXY BEATS

Datum konání:
10.04.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Fatty M. (nightphunk), Clubvibe (roxy), Vilém (radost fx)
Popis:
vstup zdarma
 
 
Tak konečně, zase jsou tady Sexy Beats, tentokrát v čerstvě jarním vydání!
Jako obvykle se na vás těší residenti Fatty M a Clubvibe, tentokrát s hostem, kterého není třeba dlouze představovat, DJem Vilémem. Ti mladší z vás možná nepamatují, ale DJ Vilém je společně s DJs Loutkou, Bidlem, Aiffelem jedním z prvních českých DJS. Začínal v ranných 90tých letech v dnes již bezpochyby legendárním klubu Radost FX, kterému zůstal věrný až dodnes. Jeho DJský život ho nicméně zavál na různá místa Evropy, např. Německo, Holandsko, Francie a další. V domovské Radosti vystřídal několik rezidentur, nicméně nejpopulárnější určitě zůstane “jeho” Lollypop, který nedávno načal již 9 rok své existence.
 
V poslední době Vilém začal se svým kamarádem také s produkcí, jejich první počiny se již dají stáhnout i z BEATPORTU. DJ Vilém hraje nezaměnitelný styl housu, od vokálových funky věcí až po monoténnější deep atmosférické tracky, které ovšem dokáže zkombinovat stylem jako nikdo jiný a Vy si můžete být jisti, že jen tak posedávat u jeho setu rozhodně nebudete!

Party začne ve 22.00, bude se hrát dokud nám síly budou stačit a vstup je jako obvykle ZDARMA. Těšíme se na vás v sobotu na BUKANÝRU!

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016