PARTYINFO

 

ONE NIGHT!

Datum konání:
09.04.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tom Middleton (tommiddleton.com, uk), Josef Sedloň, Dan Cooley, Telka, 2K (shadowbox.cz), Nitrous (shadowbox.cz)
Popis:
start 22:00, vstup 250/300 czk
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
One Night slaví v pátek třetí nazorky s Tomem Middletonem! Tom Middleton, zázračné dítě hudby, vystoupí na 3. narozkách One Night!
Na třetí narozeniny One Night! přijede Tom Middleton
Pro mnohé to byl jednoznačně mejdan roku. Pro všechny, kdo tenkrát šíleli v úplně narvané Roxy, přinejmenším hudební zážitek na hodně dlouhou dobu. Tom Middleton nás na 16. narozkách Roxy přivedl svým neuvěřitelně energickým a stylově pestrým setem k šílenství. Po necelých dvou letech je čas na repete. Tom přijede 9. dubna na One Night!
 
Middleton patří mezi nejuznávanější a nejuniverzálnější umělce na elektronické hudební scéně. Má za sebou spolupráce s velikány elektroniky jako Aphex Twin (série Analogue Bubblebath), Mark Pritchard (jako projekt Global Communication) nebo remixy pro Prince s All Saints. Jako dj předskakoval Kelis, Faithless, Duran Duran nebo Marku Ronsonovi.



Jako support hlavní hvězdy zahrají rezidenti noci a djs Rádia 1 Dan Cooley a Josef Sedloň. Na drumandbassové stagi pak najdete djs 2K a nitrouse. Lístky koupíte v obvyklých předprodejích, kompletní info pak najdete na novém webu www.roxy.cz.








 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016