PARTYINFO

 

ONE NIGHT!

Datum konání:
09.04.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tom Middleton (tommiddleton.com, uk), Josef Sedloň, Dan Cooley, Telka, 2K (shadowbox.cz), Nitrous (shadowbox.cz)
Popis:
start 22:00, vstup 250/300 czk
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
One Night slaví v pátek třetí nazorky s Tomem Middletonem!
Již tři roky vám každý měsíc djs Rádia 1 servírují mix starých pecek, bootlegů a novinek, a to je třeba pořádně oslavit. Už tento pátek dorazí ten nejpovolanější gratulant Tom Middleton, jedna z největších postav na současné elektronické scéně a člen legendárního projektu Global Communication.
 
Tom v Roxy již jednou gratuloval a byl to mejdan jako řemen, svým česky namluveným intrem, eklektickým setem a energickými mixy poslal narvanou, tehdy šestnáctiletou Roxy do kolen. Již v pátek nás na ONE NIGHT čeká podobný hudební zážitek - Tom se po dvou letech vrací do Prahy a chystá se předvést set, který u nás není tak často ke slyšení.

Kromě Toma, který přiletí přímo z Miami Winter Music Conference, vystoupí rezidenti večera Josef Sedloň a Dan Cooley, na druhé drumandbassové stagi pak nitrous a 2K. Všechny potřebné informace, včetně Tomovy biografie naleznete na www.roxy.cz, rozhovor s Tomem pak čtěte zde. V pátek v Roxy nesmíte na oslavě chybět!

vstup: Předprodej 250 czk, na místě 300 czk








 
Tom Middleton, zázračné dítě hudby, vystoupí na 3. narozkách One Night! Na třetí narozeniny One Night! přijede Tom Middleton

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016