PARTYINFO

 

CONFERENCE

Datum konání:
10.05.2010 - pondělí
Místo konání:
Praha - Retro Music Hall
Live:
De Phazz
Info:
http://www.cnfrnc.cz
Popis:
start 20:00
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
V Retru dnes večer vystoupí De Phazz
Koncert De Phazz je za dveřmi, nejlevnější lísky koupíte v Retru
Dlouhých pět let trvalo skupině De Phazz než se vrátila do Česka. V pondělí 10. května se přání mnoha jejich fanoušků stane skutkem. Fenomenální band loungeového hitmakera Pita Baumgartnera vystoupí s repertoárem z nové desky v klubu Retro v Praze na Vinohradech.
 
Ve čtvrtek De Phazz koncertují v Mnichově, v sobotu v Budapešti a v pondělí po obědě dorazí do Prahy. Soudě dle reakcí jejich fanoušků na Facebooku, prvního klubového vystoupení De Phazz v Česku a teprve druhého vůbec, se už pořádně těší.

"Konečně někoho napadlo tuto skvělou kapelu dovézt do ČR. Před třema rokama jsem si na ně musel zajet do Vídně a opravdu DOPORUČUJU a už se moc těším!" napsal nadšený František Kopecký.

De Phazz do Prahy přijedou s repertoárem z jejich aktuální desky Lala 2.0, která vyšla před měsícem na jejich labelu Phazzadelic. Do setu ale zřejmě zařadí i největší hity jako The Mambo Craze, Death by Chocolate, Buddha Bar, Jive, Someting Special nebo Cut The Jazz.

Vstupenky jsou stále k dostání v předprodejích Ticketpro a Ticketportal. Pokud ovšem chcete ušetřit za manipulační poplatek, zamiřte pro ně do klubu Retro na Francouzské ulici.

Podrobnosti najdete na www.cnfrnc.cz, kde také můžete vyhrát vstupenky.

Klip Death by Chocolate


 
De Phazz jsou oblíbenci loungeových kompilací De Phazz vydali měsíc před koncertem v Praze novou desku Videoklipy De Phazz jsou zábavné, sarkatistické Vstupenky na De Phazz už jsou v prodeji De Phazz míří s novou deskou do Prahy

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016