PARTYINFO

 

SHEEXY HOUSE

Datum konání:
09.04.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Tazz & Bo.Dan, Lucas Hulan & Cubic
Live:
DiscoBalls + Battery (ru) + M.A.D. Band (ru)
Popis:
start 22:00, vstup zdarma
 
 
Sheexy House v Chapeau Rouge
Tento pátek 9.4.2010 proběhne v Chapeau Rouge další z mejdanů nesoucí název Sheexy House, jíž společně vévodí dvojice djs Tazz&Bo.dan. Kromě tradiční hudební nálože od rezidentů se můžete těšit na funny deep house, kterým vás na horním baru rozskotačí djs Lukas Hulan a Cubic. A jak tak počasí přibližuje letní náladu, začínají se nám množit dotazy zda proběhne i letos oblíbený mejdan Sheexy Boat. Odpověd je jasná: Samozřejmě že ano! 
 
Sheexy Boat v roce 2007 odstartovala tento pravidelný večer v Chapeau Rouge, a tak každý rok v posledním červencovém týdnu slavíme jeho narozeniny. Již teď všem nedočkavcům prozradíme termín, který je stanoven na 22.7.2010, takže si udělejte záznam do svých kalendářů! V květnu Sheexy House nebude, a tak poslední Sheexy House mejdan před letošním parníkem proběhne 11.6. v Chapeau. Vzhledem k velkému zájmu o lístky a omezenou kapacitu přistoupíme letos k předprodeji, který bude probíhat již behěm června. Více informací se dozvíte brzy.



Nyní však zpět k pátečnímu mejdanu Sheexy House. Kromě Tazze a Bo.Dana zahraje tento večer v Dance Floor také dj Wicc, který již několikrát prokázal, že dokáže být nejen dobrý dj, ale i bavič :) Kromě tradiční zábavy vám tento večer nabídne opět rozmanitý hudební výběr plný novinek i starších neohrabaných pecek z djského repertoáru pohybujících se na pomezí progressive&elektro house, jak tu již bývá zvykem.

Takže přijďte si v pátek odpočinout od všedního shonu a pobavit se do Chapeau Rouge na Sheexy House rozvinout svůj klid a buďte s námi dobří, my totiž budem :) Začínáme v 22:00 hodin a vstup je jako vždy zdarma.

Pokud náhodou nevíte, co je to Sheexy House a Sheexy Boat zač, mrkněte na videa z našeho videoseriálu, která jsou plně vypovídající a možná vás i navnadí na páteční návštěvu. Více zde.

Netřeba zapomínat, že klub Chapeau Rouge má tři patra, a tedy tři různorodá místa zábavy pod jednou střechou! Kromě djs TAZZ&BO.DAN a hosta dj Wicc v Dance club floor bude na horním baru skotačit dj Lucas Hulan a Cubic v rytmech funny deep house a v underground floor bude probíhat akce s názvem Ma-Ska-rude na které vystoupí kapely DiscoBalls, Battery (RU) a M.A.D. Band (RU), pohybující se na pomezí ska-punk.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016