PARTYINFO

 

ACID BOX

Datum konání:
30.04.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Tráva, Detong
Live:
Sid LeRock aka Pan/Tone
Popis:
start 22:00, vstup 150/200 czk
 
 
Trávův Acid Box se Sid Lerockem z labelu Kompakt už v pátek v Roxy!
Sid LeRock na dubnovém Acid Boxu v Roxy: přečtěte si bio
Lahůdkový dubnový Acid Box! Na noc dje Trávy přijal pozvání rodilý Kanaďan Sid LeRock aka Pan/Tone, který je známý svým rockno zvukem, v němž se mísí vlivy rocku a techna. V Roxy si ho budete moct vychutnat již 30.4.!
 
Mládí Sid LeRocka, to byl sníh, sníh a sníh - vyrůstal totiž v kanadském Ontáriu. Lovení ryb na ledu a podobné zimní hrátky mu na rozdíl od ostatních Seveřanů moc nešly, spíš si liboval v teplejších ročních obdobích, kdy skotačil v tamní panenské přírodě. Jak už to ale bývá, otec se musel přestěhovat za prací do města, a tam Sheldon postupně začal objevovat krásu hudby.

Když dospěl, od rodiny se přestěhoval na samotný jih Kanady, aby se zbavil nekonečné zimy a medvědů. Ve Windsoru se snažil uchytit jako umělecký designer, ale brzy u něj naplno propukla hudební vášeň. V roce 1994 se dostal k činnosti, kterou dělá až dodnes, k technu. Je to logické, do Detroitu, kde to všechno začalo, to měl co by kamenem dohodil.

Z Windsoru se časem přestěhoval do kosmopolitního Toronta, kde se začal seznamovat s mezinárodní hudební scénou. Zároveň zde získal hudební vzdělání a naučil se pracovat se zvukem. Láska k technu a rocku vedla Sid LeRocka k vytvoření vlastního, unikátního hudebního stylu, známého jako Rockno, s nímž se začal prosazovat na hudební scéně.

Nakonec Sheldon opustil Kanadu nadobro a zakotvil v německém Kolíně na Rýnem. Má za sebou 20 releasů, tři desky, spolupráci s kultovním labelem Kompakt a pověst skvělého inovátora. Jelikož zvuk jeho produkce se dost liší, vydává pod více pseudonymy. PAN/TONE, SID LeROCK a GRINGO GRINDER, to vše jsou jeho alter ega. Nabitý je i jeho diář – za poslední rok procestoval velkou část světa, kde prezentoval svůj pohled na hudbu. V současnosti pracuje na dalším albu. Vy ho konečně můžete slyšet v Roxy, 30. apríla v Roxy...




 
Na dubnovém Acid Boxu vystoupí Sid LeRock aka Pan/Tone z labelu Kompakt Acid Box v Roxy do léta: Steve Bug, SCSI-9, Sid LeRock aka Pan/Tone

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016