PARTYINFO

 

ACID BOX

Datum konání:
25.06.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Steve Bug (poker flat, ger), Tráva & Raidem (techhouse.cz)
Popis:
start 22:00, vstup 150/200 czk, Good Bye Old Roxy ticket – special price 400 czk
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
V pátek v Roxy na Acid Boxu vystoupí Steve Bug, otec minimalu
Špička světové elektroniky - Steve Bug zavítá na červnový Acid Box do Roxy!
Poslední červnový pátek 25.6. bude v pražské Roxy patřit rezidentní noci dje Trávy - Acidbox a především světoznámemu producentovi a vůdčí osobnosti renomovaného německého labelu Poker Flat - Stevu Bugovi, který je opravdovou lahůdkou nejen pro fajnšmekry. Kromě otce minimalu se na červnovém vydání této osobité klubovky představí již zmiňovaný rezident dj Tráva a Raidem. Poslední červnový pátek si proto rozhodně zapište do svých party kalendářů!
 
Je nám potěšením, že na červnové vydání Acidboxu přijala pozvání opravdová špička na poli světové elektronické scény – Steve Bug, který je právem nazýván jako otec minimalu. Steve je hlavou legendárního vydavatelství Poker Flat, které udává směr taneční scéně téměř 12 let. Mimo tohoto velikána na tomto labelu vydávají umělci jako je například Jeff Bennet, Trentemoller, Dj T, Martin Landski a spousta dalších.



Steveovy sety jsou plné energie a jedinečného driveu. Za svou kariéru namíchal mixy pro Fabric, Cocoon nebo Fuse. Můžete si být jisti, že o jeho návštěvě pražské Roxy se bude mluvit ještě hodně dlouho!

O domácí support se postará již zmiňovaný rezident tohoto úspěšného eventu – dj Tráva a dj Raidem ze stáje Techhouse.cz, který v minulosti supportoval světově uznávané umělce typu Eddie Richards, Layo & Bushwacka nebo Gregor Tresher. Červnové vydání Acidboxu bude opravdu stát za to!

Více info na www.roxy.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z párty Acid Box se Steve Bugem od Myclicka
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016