PARTYINFO

 

FLOW

Datum konání:
17.04.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Sebastien Leger (fr), Roman Rai (sick watoma rec./solstice rec.) & Fatty M
Popis:
start 22:00, vstup 300/400 czk
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Sébastien Léger v Roxy nevystoupí, výsledky DMA budou vyhlášeny!
Naše nejčernější obavy se naplnily. Letadla se ani během soboty kvůli islandské sopce neodlepila od od ranvejí evropských letišť, a tak se Sébastien Léger do Prahy nedostane. Snažili jsme se udělat vše, co bylo v našich silách – ještě v páteční podvečer jsme přebookovávali letenku na let Amsterdam – Praha, kde Léger uvízl. Poručit větru, dešti ani sopce však nedokážeme. 
 
Vstupné na dnešní večer bude do 23:00 zdarma, pak 150 korun, sety odehrají rezidenti Roman Rai a Fatty M.  Rozdíl ceny za vstupenky z předprodejů budeme vracet na vchodu Roxy od 22:00 do 01:00. Zveřejnění výsledků DMA 09 během večera platí!

Pokud jste si koupili vstupenku v předprodeji a rozhodli jste se, že do Roxy nepůjdete, vrátíme vám u vchodu celou částku (300 korun) a to buď dnes (viz. výše), nebo od pondělí 19.4. do středy 21.4. od 10:00 do 18:00. Samozřejmě budeme jednat o náhradním vystoupení Sébastiena Légera v co nejbližším možném termínu.

Děkujeme za pochopení, Roxy Team
 
Na Flow se Sébastienem Légerem budou odtajněny výsledky DMA 09! Sébastien Léger - nejzářivější hvězda dnešní elektroniky Flow: Sascha Funke v květnu, Sébastien Léger v dubnu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016