PARTYINFO

 

VISION + BASSTRAP LIVE!

Datum konání:
09.04.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
State of Mind (nz), X.Morph, Beast 67, P.no, Mersi
2nd BassTrap live stage - KPK (srb) Break!Fast (sk), Kredenc, Abu
Live:
U-Prag
Popis:
start 21:00, vstup do 21:00 90 czk, poté 130 czk
 
 
Páteční BassTrap live! v Crossu
Sníh se na nás vybodl, led rozházel Najla v Mirage, snowboard se uraženě mračí na skříni a nosní přepážka ne a ne zavibrovat! Taky máte pocit, že je nejvyšší čas probrat zimní spáče pořádnou 30ti hertzovou sinusovkou a nahnat je zas po čtyřech měsících do „nějakého bunkru v podzemí“, aby si poslechli „otřesy těch ruin, které z našich evropských metropolí zbyly“? Ano, další díl BT live! s podtitulem „Nad Tatrou sa blýská…“ je tady, zatlačte slzu a špunty do uší, řítí se na nás!
 


Tak šup k headlinerum… Srb, který už sedm let dělá hudbu pod jménem KPK a reprezentuje stáj Dub:ouz vydal před časem prima věci na labelu Insectmind (na kompilaci s lidmi jako Hatcha, DFRNT, Djunya, …) v rádiovém bejstrepu jsme jeho tracky například z EP Where textures takes shape řádně protočili a nedávno jsem zjistil, že týpek má tu drzost žít na Slovensku a ani nepípnout… Díky Nině byl tento drobný nedostatek napraven a KPK bude příští pátek ten tvrdší, pravděpodobně nejtvrdší headliner v krátké historii BT live. Co říkali Slováci, asi to bude pěknej prasopal. Zanedlouho vyjde jeho „platňa“ DBZ004 a také má nový projekt Payca, „ktorý je žánrovo úplně iný – rychlý, tmavý a industriálný“.



Tím druhým bude prešovský dj a producent Break!Fast, který míchá parádní setíky, osobně mi přijde djsky hodně blízkej výběrem tracků i nějakým flow nebo vibe, takže se na něj moc těším naživo. Od roku 2004 si prošel žánry jako house, IDM, breakcore, dubstep a oklikou zpět k technu rozbitému hiphopu a glitchy. „Jeho súčasné vystúpenia sú poznačené širokou paletou rôznych vplyvov, hlavne dubstep, dubby a deep techno, garage, oldschool hardcore, wonky, uk funky house a jeho sety ktoré sú pestrá a vyvážená strava pre ucho, myseľ aj telo.“ Slovenský kluby má samozřejmě v malíku, vypíchnout by se dala pravidelná Step Forward nebo hraní s na subclubáckém BWO po boku Jamie Vex'd či Pangaea. Základnou je mu Manifesto.sk a tajnou spojkou budiž starý známý Teapot, se kterým příležitostně písničkaří pod aliasom Ghoul Unit.

První rozvrzanou, basovou past večera nastraží hudbomil Kredenc. Těšit se můžete na libé zvuky nově namazaných dvířek, stejně jako na skřípání starých, zaprášených šuplíků… Chrochtající tečku za mejdlem si vychutná velmistr prasopalu a R1 našeptávač Abu. Tentokrát prej výrazně nedeep a svinským krokem. A možná příjde i Neuroalex se svojí magickou trumpetou…

Co dál? Tradičně zhasneme a posílíme zvuk, nahoře bude Vision (se State of Mind). Díky moc Nině Dravecké za pomoc s bookingem a náš hustoflyer má tradičně na svědomí Rawenien aka Subject Lost!

www.myspace.com/kaypeekay

www.myspace.com/breakfastsk
Dubstep.sk/artists/breakfast
Manifesto.sk
myspace.com/kredencmusic

Radio1.cz/basstrap
Subbass.cz/basstrap

PS: Rozhovor a lákací sety proběhnou o den dříve 08. 04. ve 23:00 na Rádiu 1 :: 91,9 FM, kam chalani (snad oba) napochodujou v rolích special guests!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016