PARTYINFO

 

RAVE NATION 6

Datum konání:
09.04.2010 - pátek
Místo konání:
Pardubice - Ponorka
DJs:
Killer, Lucas, Shiva
Popis:
start 20:30, vstup 40 czk
 
 
Pardubický klub Ponorka přivítá 9. dubna novou klubovou party
Ponorku není třeba Pardubákům dlouze představovat, jen málokterý klub hostí akce od metalových koncertů až k house, techno a DNB party. Kromě již zaběhlých klubových akcí, jako jsou Redrum, občasné systémové tekno party nebo afterparty po L-klubu, přijíždí do Ponorky i šesté pokračování Rave Nation, tedy klubové noci o rovných beatech pardubického DJe Killera, která se uskuteční v pátek 9.4. 2010.
 
Už tomu jsou téměř tři roky, co se odehrál první díl Rave Nation, tehdy undergroundové party na Vysočině. Postupně se měnila místa konání přes různé vesnické sály, klub NYX v Chrudimi a teprve nyní se odehraje šestý díl konečně doma, tedy v Pardubicích. Výběr místa nebyl těžký, svou velikostí, atmosférou a povědomím bude Ponorka idální místo pro start v této lokalitě.



Čím se ale akce Rave Nation liší od ostatních zdejších klubovek? Především rozmanitostí a nesvázaností hudebních stylů, není to o motónním technu, na své si přijdou jak milovníci hudby z akcí typu Trance energy, tak i Thunderdome nebo free acid techno parties. Na Rave Nation se neřeší, zda se zrovna hraje komerční PVD nebo hardcore od Lenny Dee. Je to koncept melodické, dynamické a různorodé muziky, která zrychluje postupně v průběhu noci.

Zahrají všichni DJs, kteří táhnou Rave Nation už od začátku, uslyšíme tedy elektronickou hudbu pohybující se od 130 až po 220 BPM a bude se hrát jako vždy výhradně z gramofonů. Začne DJ Lucas jeho tradičním rychlým trancem, nijak neovlivněným současným pomalým progressivem, dále z Hlinska přijede zahrát svůj goa/psytrance set DJ Shiva, kdysi tahoun hlinecké elektronické scény, který dnes hraje už jen výhradně na Rave Nation a jako vždy akci zakončí zakladatel party Dj Killer, který bude přes jeho acid techno a hardstyle zrychlovat až k rychlým rave deskám.

Doufejme, že se tato akce již nastálo usídlí v Pardubicích, kolébce českých techno party a přibude tak další místní pravidelná klubovka na zdejší scéně. Všichni, kdo ji chtějí podpořit a poslechnout si kvalitní klubovou muziku, jsou zváni v pátek 9.4. do Ponorky.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016