PARTYINFO

 

STEAM RADOST FX

Datum konání:
11.06.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Pete Walk (steam resident, www.petewalk.com), tba
Info:
http://www.steamparty.cz
Popis:
start 22:00, vstup 100 czk, holky do půlnoci zdarma, při potvrzení účasti na Facebooku vstup zdarma, Oficiální Steam After Party v klubu Studio 54, Hybernská 38 (www.studio54.cz)
Line-up:
22:00 – 00:30 Hozzy
00:30 – 03:00 Pete Walk
03:00 – 06:00 Marty Fish
 
 
Červnový díl party Steam již dnes v Radosti FX - poslední informace
Již dnes se uskuteční další díl oblíbené houseové klubovky Steam v klubu Radost FX. Po parném dni a předpovídaném večerním dešti tak máte opět možnost zažít atmosféru této noci. O hudební doprovod se vám tentokrát postarají stálice Steamu djs Pete Walk, Hozzy a Marty Fish. Připomínáme, že do půlnoci je na akci vstup pro holky zcela zdarma. Fanoušci akce na Facebooku mají taktéž vstup zdarma. Večer tedy s Radostí na Steamu na shledanou!
 
Produkční tým se omlouvá, že na akci nevystoupí avízovaný dj Enrico. Musel totiž náhle odjet do zahraničí a tak místo něj byl zvolen záložní plán, a sice prodloužení setů avízovaných ostatních djs.  



Vstupenky: V prodeji pouze na místě za 100,- Kč. Dívky mají vstup na akci do půlnoci zdarma. Fanoušci party na Facebooku mají po potvrzení  účasti vstup po celou noc zdarma.

Doprava: Doporučujeme tradičně pražskou MHD. Tramvají nebo metrem do stanice I. P. Pavlova pak pár kroků pěšky do ulice Bělehradská. Jedete-li autem pak nejjednodušší parkování navíc v noci zdarma je na přilehlém Tylově náměstí.

Mapa: Mapu kde najdete Radost FX najdete tady.
After Party: Oficiální Steam After Party proběhne tradičně v klubu Studio 54. Od 5 hodin ráno se navíc v tomto klubu můžete těšit na vystoupení rezidenta party Steam dje Pete Walka.

STEAM RADOST FX
Pátek 11. 6. 2010
Vstup 100,- Kč. Holky do půlnoci vstup zdarma.
Info: www.steamparty.cz a www.facebook.com/steamparty.cz
Otevření klubu a start hudební produkce 22:00, konec 06:00.
Oficiální Steam After Party Studio 54, Hybernská 38 (www.studio54.cz).

Představení konceptu parties Steam
Steam to je tradiční česká party se strhující atmosférou a tradicí již od roku 2002. Všichni vystupující djs na něm vždy hrají speciálně připravené sety složené z těch nejlepších house, energy house, tech-house a vocal-house hitů, takzvaný hudební styl Hit & House & Energy. Rezidentním djem akce je dj Pete Walk (www.petewalk.com). K němu pak na akci vystoupí vždy další 2 - 3 djové. Mimo hudební produkce je akce významně zaměřená na přátelské atmosféře a skupina, kterou si okolo sebe za ta léta vytvořila, ji navštěvuje pravidelně a navíc se neustále rozrůstá. Vstup na akci není přitom nijak omezen.

První díl se konal již 2. 8. 2002 v tehdejším klubu Výletná na Letné a díky velkému zájmu pak akce objela všechny významné kluby v Praze, v mnohých z nich se konala pravidelně a mnohé svou existencí navíc přežila. Patřily mezi ně Retro Music Hall, Občanská Plovárna, Duplex, Mecca, Defile, Pekelnej Bar, Backdoors nebo třeba House Boat Bukanýr. 10. 8. 2007 proběhl speciální díl STEAM (5. narozeniny & 25. díl) na kterém akce oslavila úspěšných 5 let a 25. pokračování. Luxusní hudební klub Občanská Plovárna v samém centru Prahy na Malé Straně, se tehdy proměnil v malé festivalové městečko a na dvou stagích (hlavní open air stage s výhledem na centrum Prahy, druhá v samotném klubu) tam vystoupilo 10 djs a dorazilo přes 1000 návštěvníků.

25. 7. 2008 se uskutečnil další letní narozeninový speciál (6. narozeniny) a to na Bílém Kameni na Máchově jezeře. Šlo o první party v tomto areálu, která se konala v obou tamních klubech Bílý Kámen a Blue bar.

V roce 2009  se akce konala v pravidelně v klubu Prdel v Praze. V létě roku 2009 dále proběhly hned dva letní speciály v areálu Bílý Kámen na Máchově jezeře v Doksech. 25. 7. 2009 tam akce oslavila již 7. narozeniny.

Od jara roku 2010 můžete akci nově navštěvovat pravidelně každý měsíc v prestižním pražském klubu Radost FX.

Na léto 2010 se pak akce přestěhuje opět do vyhlášeného areálu Bílý Kámen v Doksech.

Thonyk
info@steamparty.cz
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016