PARTYINFO

 

LA GRANDE HOUSE

Datum konání:
09.04.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Prdel
DJs:
Charlie Clubber (sk), Laddy M (sk), Lazy&Doctor
Info:
http://www.lazyanddoctor.com
Popis:
start 22:00
Line-up:
22:00 – 01:00 Lazy&Doctor
01:00 – 03:00 Charlie Clubber
03:00 – ??:?? Laddy M
 
 
Páteční klubovka La Grande House v Prdeli
Po dlouho očekávaném vystoupení v Pražském klubu SaSaZu, kde si Lazy&Doctor zahráli na akci Very Very Hungry Models před světovou špičkou moderní housové scény Sebastianem Ingrossem, přinášejí další očekávanou noc. Tento pátek La Grande House v nově předělaném klubu Prdel.
 


Charlie Clubber


Svůj první set odehrál v roce 2000 v klubu Ibiza na Slovensku. Pozornost fanoušků si získal talentem, příjemným vystupováním a charismatickým úsměvem. Hrál ve více než 50 klubech v ČR, SR, Maďarsku, ale i v UK. Jeho performance jsou často doprovázené živými prvky. V roce 2006 zakládá sdružení Charlie&Clubbers a podílí se na organizacích těch nejlepších večírků na Slovensku. Jeho srdcem tepe progressive house. Kromě české a slovenské špičky hrál po boku těchto djs: Sebastian Leger (fr), Brian Cross (es), Corvin Dalek (hu), Felipe (at) a mnoho dalších.



Laddy M


Profesionální karieru odstartovala v roce 2004. Často doprovází Djs světové třídy, protože její talent a energetické sety si získávají stále více příznivců. Zahrála si ve více než 200 klubech po celém světě. Spolupráci s Charlie Clubbers comunitou začala v roce 2009. Její účast na eventech jako jsou např. CreamFields Central Europe, Ministry of Sound, Hed Kendi jen dokazují její oblibu. Hrála např. po boku těchto djs: Jerry Ropero (de), Les Schimitz (es), Sade (fr), Moose atd. Více o tomto djském uskupení, které nám přijede ukázat, jak to šlape u sousedů viz link níže: www.charlieclubbers.net



O rozjezd celé párty se postarají pořadatelé Lazy&Doctor, které asi není potřeba více seznamovat. Pro ty, kteří přeci jenom nevědí a chtějí se dozvědět více o těchto “nováčcích“ české scény klikněte zde: www.lazyanddoctor.com

Video Lazy&Doctor live from SaSaZu with Sebastian Ingrosso



Těšíme se na Vaši návštěvu a doufáme, že oceníte druhou stage v prvním patře, která nabízí moderní disco scénu. Věříme, že si tímto krokem přijdou opravdu všichni na své :)
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016