PARTYINFO

 

MIKE MONDAY

Datum konání:
10.06.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Mike Monday (gtet physical/om/freerange, uk), Lucas Hulan, Braun, Lumiere, Subgate & Ark, Telka, mAd4ce
Line-up:
21:00 - 23:00 DJ ARK (Nano)
23:00 - 00:00 LUMIERE (Buddha Bar, Nightphunk Recordings)
00:00 - 01:00 BRAUN (Nightphunk Recordings)
01:00 - 03:00 MIKE MONDAY (Get Physical, Freerange, Om - UK)
03:00 - 04:00 LUCAS HULAN (Nightphunk Recordings, Roxy Prague)
04:00 - 05:00 SUBGATE (Creative, Beefphunk)
 
 
Mike Monday již dnes v Chapeau Rouge: last info, line up a set ke stažení! Mike Monday již tento čtvrtek v Chapeau: styling kadeřnictví KO Hairgods a soutěž o konzumace na baru a volné vstupy! Stahujte nový podcast DJe Subgatea pro Nigthphunk Recordings!
Kdo bude domácím supportem na premiérovém vystoupení Mike Mondaye v ČR?
Druhý červnový čtvrtek 10.6. bude svátkem pro nejednoho příznivce kvalitní house music. Do pražského klubu Chapeau rouge přijíždí houseová legenda Mike Monday, který vystoupí v  České republice vůbec poprvé a rozhodně se bude na co těšit! Tuto ikonu světového houseu jsme vám představili již v předchozí tiskovce, ale pokud vás zajímá, kdo bude supportovat Mikea Mondaye z řad domácích dj's, přečtěte si následující řádky, kde se dozvíte vše potřebné!
 
To, že bude první vystoupení skvělého producenta a dje Mike Mondaye opravdu nevšedním zážitkem, už mnozí z Vás určitě tuší. Kromě tohoto charismatického brita se můžete těšit na pět domácích dj's a producentů, kteří jsou především úzce spjati s domácím labelem Nightphunk recordings.



Tím prvním je jeden z jeho majitelů - Lucas Hulan, který se pravidelně objevuje na lineupech předních domácích parties a sám je rezidentem několika úspěšných večírků, mezi které patří například Nightphunk v pražské Roxy nebo party Boogie v Chapeau rouge, kam si zve hosty nejen z českých luhů a hájů, ale také ze zahraničí. Sám také čím dál tím častěji vystupuje za hranicemi naší země a v posledních několika měsících se představil ve švýcarském Curychu nebo v londýnském klubu The Lightbox.

Druhým vystupujícím je jeho kolega a spolumajitel labelu Nightphunk -  dj Braun. V poslední době se  tento legendární dj, který za svou kariéru vystoupil v každém prestižním českém klubu a mimo jiné i na daleké Kostarice, věnuje společně s Lucasem Hulanem vlastní produkci a labelu samotnému. Proto bude jeho set 10.6. opravdovou lahůdkou.

Třetím supportujícím je vynikající producent a dj se skvělým vkusem - Lumiere, který se pohybuje na domácí elektronické scéně od roku 1996 a za svou čtrnáctiletou kariéru vystoupil v řadě evropských měst, mezi která patří například  Paříž, Varšava, Frankfurt nad Mohanem a spousta další. Na svém kontě má přes 30 vydaných tracků, které jsou především laděny do deep houseových a techhouseových rytmů a nutno podotknout, že na ně jsou velmi pozitivní reakce.

Další vystupující je dj Subgate ze stáje Beefphunk. Za téměř desetiletou kariéru se objevil na lineupech prestižních domácích parties a festivalů jako je Cosmic Trip, Shotgun, Summer of Love a klubech jako je Roxy, Mecca či Chapeau rouge, kde je rezidentem eventu Creative. Svůj sound představil party people na Kostarice, Sri Lance nebo ve Švýcarsku a letos v dubnu spatřil světlo světa jeho první počin Memories, který vydal také na Nightphunk recordings.



Posledním zástupcem domácí elektronické scény je talentovaný Ark, který se kromě rovných beatů věnuje i o poznání tvrdšímu a odlišnému Drum & Bassu. V té minimalovější podobě ho můžete slyšet i 10.6. v pražském Chapeau Rouge, kde se zajisté postará o parádní atmosféru večírku s Mikem Mondayem.

Pro více informací o této akci navštivte webovky klubu, label Nigthphunk recordings a facebookovou stránku eventu,
 
Světová houseová legenda Mike Monday míří do Chapeau Rouge!
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016