PARTYINFO

 

MIKE MONDAY

Datum konání:
10.06.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Mike Monday (gtet physical/om/freerange, uk), Lucas Hulan, Braun, Lumiere, Subgate & Ark, Telka, mAd4ce
Line-up:
21:00 - 23:00 DJ ARK (Nano)
23:00 - 00:00 LUMIERE (Buddha Bar, Nightphunk Recordings)
00:00 - 01:00 BRAUN (Nightphunk Recordings)
01:00 - 03:00 MIKE MONDAY (Get Physical, Freerange, Om - UK)
03:00 - 04:00 LUCAS HULAN (Nightphunk Recordings, Roxy Prague)
04:00 - 05:00 SUBGATE (Creative, Beefphunk)
 
 
Mike Monday již dnes v Chapeau Rouge: last info, line up a set ke stažení!
Mike Monday již tento čtvrtek v Chapeau: styling kadeřnictví KO Hairgods a soutěž o konzumace na baru a volné vstupy!
Již tento čtvrtek vystoupí v pražském klubu Chapeau rouge legenda světové house music Mike Monday, který zavítá vůbec poprvé do České republiky. Tohoto skvělého dje a vyjímečného producenta budou supportovat domácí dj´s Lucas Hulan, Lumiere, Braun, Subgate a Ark. Soutěžte s námi o 2x 2 volné vstupy na tuto party a dvě konzumace na baru v hodnotě 500,-Kč a nechte se přímo na místě vystylovat prestižním pražským kadeřnictvím KO Hairgods!
 
Mejdan jako hrom – tak by se dal popsat čtvrteční event v pražském Chapeau rouge, na kterém vystoupí přední světový houseový producent Mike Monday, mimo kterého se za mixážním pultem představí Lucas Hulan, Braun, Lumiere, Subgate a Ark.



Mimo kvalitního hudebního zážitku se můžete v horních prostorách klubu nechat vystylovat těmi nejpovolanějšími z pražského kadeřnického salónu KO Hairgods (Politických vězňů 13, Bredovský dvůr – Praha 1), které se právem řadí mezi ty nejlepší v naší metropoli. Tým kadeřnického salónu je složen z mladých lidí s klasickým kadeřnickým vzděláním, kteří absolvovali prestižní evropskou školu se zaměřením na současnou klasiku. Každý člen týmu je průběžně proškolován podle nejnovějších TIGI kolekcí, jako jsou FREE STYLE, FASHION FORECAST, BESPOKE a RICOCHET tj. nejnovější TIGI kolekce.Cílem kadeřnictví je poskytnout klientům to, co potřebují nejvíce - účes, který není náročný na vlastní domácí úpravu, vhodný pro každodenní nošení...

ČÍM JE KO HAIRGODS VÝJÍMEČNÉ?

Jsme specialisté. Neustálé studium nejnovějších trendů, majitelem salonu je Jakub Hájek - to jsou fakta, která nás činí výjimečnými.Klient nedostává pouhé "ostříhání". Na jeho účesu se podílí obvykle několik specialistů: hair-stylista, kolorista, asistent. Není výjimkou, že během tvorby účesu se na klientovi vystřídají třeba tři členové našeho týmu. Kromě zajištění tvůrčí kvality práce tak zajistíme i časovou efektivitu. A pokud budete na něco čekat, tak při zvukové kulise hudby vybrané top-stylistou Kubou Hájkem, který bude na čtvrtečním eventu samozřejmě přítomen.

Více informací naleznete na: www.hairgods.cz

Pojďte na tento mejdan zadarmo a získejte zdarma konzumaci na baru v hodnotě 500,- Kč!

Samotná party startuje ve 21 hodin a důležitou informací je rozhodně výše vstupného, které bude od jedenácté do jedné hodiny příjemných padesát korun. Pokud se ale chcete dostat na tuto party zcela zdarma a navíc získat konzumaci na baru v hodnotě 500,-Kč, soutěžte v naší soutěži.
 
Stahujte nový podcast DJe Subgatea pro Nigthphunk Recordings! Kdo bude domácím supportem na premiérovém vystoupení Mike Mondaye v ČR? Světová houseová legenda Mike Monday míří do Chapeau Rouge!
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016