PARTYINFO

 

BIG DAY – COLOUR PARTY

Datum konání:
21.05.2010 - pátek
Místo konání:
Liberec - Mark club
DJs:
Orbith (djorbith.com), Chris Bau (Bulgaria - Plazma club), Marty K! (liquid), Andrew J (seversound djs), Petr Hauz (self booking), Jorge (liquid)
 
 
Big Day - Colour Party s DJem Orbithem
Další díl house party Big Day se blíží. Tentokrát pod titulem Colour Party. Proč barevná párty? Jelikož chceme a naším cílem je představit pestrost tanečních hudebních stylů electro house, funky house, old schole house, tech house. No a pro návštěvníky to znamená, aby si na tuto akci pohráli s co nejvíc pestřejším oblečením, které zvolí právě pro tento večer! Pro nejpestřejšího návštěvníka je připravená odměna v podobě konzumačky na baru v hodnotě 500,- a k tomu ještě vlastnoručně podepsaný vinyl od všech djs co se na party objeví.
 


Dostáváme se k představení djs: rozjíždět mejdan bude dj Andrew J, právě on vás unese pohodovým deep house a naladí tu správnou atmosféru. Hned poté se přeneseme do lehce rozjetého house/electra v podání bulharského dj Chris Bau. Další kdo překvapil je výborně progresivně hrající Petr Hauz. Následuje kdo jiný než nejvíc colour dj a kamarád Orbith – věřím, že jako na ostatních party na kterých jsem měl možnost představit publiku ho atmosféra klubu vyhecuje k nejpestřejšímu setu v jeho osobitém stylu. No a dostáváme se k residentovi klubu Liquid a hlavnímu residentu akce BIG DAY k dj Marty K! - vykřičník za jeho jménem není náhodou, znamená to dejte si na něho pozor! Styl, který hraje je jen odrazem jeho výborného vnímání hudby a celkového pohledu na klubovou scénu. Dj který si je vědom že oslovuje a ovlivňuje masu lidí, která vnímá jeho set jako taneční! Co další nebo kdo další bude za dj pultem je tak záhadou a záhada by měla být záhadou až do spuštění první desky. Neuslyšíte po dlouhé době na party zvuk z CD, ale oprášíme gramofony a vinyly, které zněly v klubu před pěti šesti lety.

Celkově chceme, aby byla party pestrá stejně jako je pestrá paleta barev kdy každý z návštěvníků si namíchá to co uzná za nejpestřejší a odnese si jen ty nejpestřejší zážitky.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016