PARTYINFO

 

SEXY OVCE

Datum konání:
09.04.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Černá ovce
DJs:
Loutka, Lucas Hulan, guests
 
 
Loutka, Lucas Hulan a další na dalším pokračování Sexy Ovce
V pátek 9. dubna se v koná další pokračování mejdanu Sexy Ovce v pražském baru Černá Ovce. Jako velmi speciální host vystoupí legendární dj a také zakladatel první house agentury v Čechách. Agentura Roxydust Factory, později jen Roxydust (společně jí tehdy tvořili ještě Jarda Krampol a Petr Hošek z Plexisu) pořádala dnes již legendární akce Shake, Mystic Sk8 Cup, 4:30, Saladas, House Party v KD Ládví, Silvestr Mánes 2000 a spousty dalších.
 
Jeho DJské sety jsou charakteristické tou nejčistější house music a nekonečným střídáním nálad - jeho souznění s tancujícím publikem často působí až mysticky. Vystupoval po boku mnohých velkých jmen, jako například Darren Emerson, Robert Owens, DJ Sneak, Chemical Brothers, Dimitry (Dee-Lite), Bushwacka, Josh Wink, Eric Morillo, Silicone Soul, Underworld, Jazzanova a řady dalších.



DJ Loutka má pro tento večer připravený, speciální klubový house a možná i pustí svou vlastní novou produkci, kterou nedávno dokončil v hudebním studiu v Londýně společně s jeho Italským kolegou. Dále se na Sexy Ovci představí další člen bývalého Roxydustu Lucas Hulan, který je v poslední době znám jako label manager pražského deep house vydavatelství Nightphunk Recordings.

Luxury Stepz Crew má pro Vás připravenou skvělou Sexy Gogo Show se Sexy tanečnicemi, vodku Russian Standard za skvělých 45czk. To není vše! DJ Loutka s Lucasem Hulanem pokřtí 16tý digital singl, již zmiňovaného labelu Nightphunk Recordings. Mužete se těšit na opravdu velkou zábavu a to vše zcela zdarma již tento pátek v Černé Ovci. Nezapomeňte v pátek je limitovaná kapacita. Takže šupky dupky do Ovečky...No Idiots please:)
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016