PARTYINFO

 

AXE TWIST PARTY

Datum konání:
17.04.2010 - sobota
Místo konání:
Benešov - KC Karlov
 
 
Axe Twist Party míří do Benešova!
Nový Axe Twist v sobě ukrývá vůni, která se mění. A stejně nezapomenutelná jako měnící se vůně Axe Twist bude i párty v sobotu 17.dubna 2010 v benešovském klubu KC Karlov. 
 


Tajemství a výjimečnost nového deodorantu AXE TWIST spočívá v jeho extrémně vzrušující svěží vůní, která se během dne promění v jemnou a přitažlivou a dodá svému nositeli ten pravý pocit sebejistoty při flirtování. Dnešní moderní hektická doba klade na mladého muže vysoké nároky. Pokud chce uspět v tvrdé konkurenci, nesmí dopustit, aby se s ním žena nudila. Proto je čas na změnu, a proto přichází AXE Angels v čele s Hanou Svobodovou! 1. Česká Vicemiss 2008 a osm sexy dívek vyléčí z nesmělosti i ty nejstydlivější. Cílem jejich celoroční mise po českých klubech bude naučit kluky umění svádění. Léto je za dveřmi, tak kdo by ho chtěl strávit sám? AXE párty a AXE ANGELS vše změní!



AXE TWIST udrží zájem holek a postará se o zábavu. Vedle super setů DJů čeká na návštěvníky AXE TWIST párty další atraktivní program a soutěž o skvělé ceny. Kluci si budou moci ve flirtovací hře otestovat své sváděcí fígly. A vítězové rozhodně neodejdou s prázdnou!  Zůstat doma a nudit se, se nevyplatí, protože AXE TWIST je párty, která změní!

Více informací o plánovaných Axe Twist párty naleznete na: www.axe.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Axe Twist párty roztančila Benešov!
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016