PARTYINFO

 

FUNK IT UP VS. MOC NOC (POKER NIGHT)

Datum konání:
16.04.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Pekelnej Bar
DJs:
Robo R1X, polyXonic, Bejwlik
Live:
Monday Session
 
 
Monday Session live v Pekelnym Baru na Poker Night
Pekelnej pátek 16.4. Odstartuje pražská pětičlená hudební skupina Monday Session v obsazení klavír (el. klávesy), kontrabas, bicí a hostující zpěvák či zpěvačka.Zaměření: Pestrá paleta několika hudebních stylů více či méně spřízněných s jazzem. Příjemné, posluchačsky nenáročné aranže písní vycházejících např. z blues, swingu či z latinskoamerických rytmů, jazzově laděné balady, jazz-pop a několik vlastních skladeb.
 
Repertoár: Autoři nebo interpreti písní: J.Barry, R.Olstead, Koop, A.C.Jobim, L.Hulan, P.Smetáček, J.Spálený, M.Kocáb, J,Koubková, E.Olmerová, P.Lipa, Zd.S.Dvořák, J.Š.Svěrák, D.Foster, D.Lisá aj. Písně jsou zpívané v češtině, slovenštině, angličtině, portugalštině.

www.mondaysession.cz

Po té se za gramofony postaví ten nejvíc "fu?k man" DJ Robo R1X a nasype do vás funky a jackin pecky na jaké jen pomyslíte! Závěr noci bude patřit polyXonic crew s DJen Bejwlikem. Od nich si užijete electro cover verze hitů 80´ a 90´ let. A málem bych zapoměl! Vždyť celou dobu píši o doprovodném programu POKEROVÉHO večírku!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016