PARTYINFO

 

BESKYDY SOUND 2010

Datum konání:
14.08.2010 - sobota
Místo konání:
Frýdek-Místek - nábřeží řeky Ostravice
Live:
Airfare, Horkýže Slíže, Vypsaná Fixa, Toxique, Dubioza Kolektiv, Psio Crew, David Koller, The Cornflakes, tba
Info:
http://www.beskydysound.cz
Popis:
vstup 200/300 czk, na místě 400 czk
Line-up:
BESKYDY STAGE:

12:30-13:30 AIRFARE (us/cz)
14:15-15:15 DAVID KOLLER s hity Lucie
16:45-18:00 VYPSANÁ FIXA
19:10-20:30 DUBIOZA KOLEKTIV (bh)
21:30-22:45 HORKÝŽE SLÍŽE (sk)
00:00-01:00 THE CORNFLAKES

CHILLOUT STAGE:

13:30-14:15 DEBILL HEADS
15:15-16:45 TOXIQUE
18:00-19:00 SUNFLOWER CARAVAN
20:30-21:30 PSIO CREW (pl)
22:45-24:00 GEOFF TYSON (us/sw/cz)
 
 
Festival Beskydy Sound 14. srpna nabídne kvalitní hudbu i zábavu Beskydy Sound: program doplňuje Satrianiho žák Geoff Tyson a český objev Sunflower Caravan Beskydy Sound: festival odhalil kompletní program hlavní scény a rozdává desky vystupujících kapel
Beskydy Sound: frýdecko-místecký festival odhaluje další učinkující a již od pondělka nabízí mimořádně dvě vstupenky za 200 korun!
Již za čtyři měsíce, v sobotu 14. srpna, se na nábřeží Ostravice ve Frýdku-Místku odehraje 4. ročník hudebního festivalu Beskydy Sound. Celý festivalový den bude ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití a vystoupení skvělých kapel, mezi kterými nebude chybět ani David Koller s hity Lucie a frýdecko-místečtí supertalenti The Cornflakes. Pořadatelé navíc připravili od pondělí 19. dubna mimořádnou akci. Návštěvníci si mohou zakoupit dvě vstupenky za cenu jedné, tedy dohromady za 200 korun.
 
V minulých letech byly vystupující kapely na festivalu více šité na míru lidem středního věku. Letos jsme se rozhodli celý festival dramaturgií více přiblížit mladším návštěvníkům, pro které mnohdy znamená dvěstě nebo třista korun za vstupenku dost peněz. Proto přicházíme s akcí, kdy od 19. dubna během dvou týdnů mohou návštěvníci získat dvě vstupenky za cenu jedné, tedy za 200 korun,“ uvádí Milan Anděl.



Postup jak získat dvě vstupenky na Beskydy Sound za dvě stovky je jednoduchý. Stačí se připojit ke skupině fanoušků festivalu na síti Facebook. Každý registrovaný člen si potom může zvýhodněné vstupenky zakoupit v místeckém Beskydském informačním centru. Celá akce probíhá pouze dva týdny. „Věřím, že především mladší návštěvníky naše akce zaujme, a že si nenechají ujít možnost prožít den plný zábavy a shlédnout plejádu skvělých kapel za pouhou stokorunu“, dodává Anděl.

A je o co stát. Již dříve bylo oznámeno vystoupení kapel Horkýže Slíže, Vypsaná Fixa, Toxique, Dubioza Kolektiv a Psio Crew, nyní k nim pořadatelé přidávají Davida Kollera s hity legendární Lucie a domácí miláčky The Cornflakes. David Koller vystoupí ve Frýdku-Místku vůbec poprvé a hned pod širým nebem s repertoárem, v kterém nebudou chybět největší hity kapely Lucie. Zato domácí The Cornflakes jsou zde pečení a vaření – jedná se o jednu z nejperspektivnějších frýdeko-místeckých kapel za poslední roky, což podtrhuje i fakt, že po vydání desky Emotion From the Socket loni v listopadu letos nebudou chybět na řadě velkých českých festivalů.

Milan Anděl k programu dodává: „Skupinu učinkujících ještě rozšíří čtyři kapely, mezi kterými nebude chybět milé zahraniční překvapení. Definitvní podobu programu však necháme v tajnosti do května.“
 
Více informací o programu i mimořádně předprodejní akci najdou fanoušci a posluchači na www.beskydysound.cz.
 
Festival Beskydy Sound se vrací – opět představí zahraniční interprety
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016