PARTYINFO

 

MONOBOX

Datum konání:
23.04.2010 - pátek
Místo konání:
Plzeň - Neutral
DJs:
Kaisersoze (kaisersoze.cz), Reznyk (Kaktusrecordings.org), Skillz Brothaz (undergroundcity.cz), Irlbec (undergroundcity.cz)
Live:
Elektrabel (elektrabel.info, 6277)
Popis:
start 21:00
Line-up:
21:00 - 23:00 Irlbec
23:00 - 00:00 Elektrabel live
00:00 - 02:00 Kaisersoze
02:00 - 03:30 Reznyk
03:30 - ??:?? Skillz Brothaz
 
 
MonoBox - Techno & minimal event - profily DJs
Přinášíme vám profily DJs, kteří zahrají tento pátek 23. dubna v plzeňském klubu Neutral na akci MonoBox. Více informací najdete pod nadpisem.
 


KAISERSOZE (kaisersoze.cz, CZ)

Kaisersoze je jedním z prvních moravských techno DJs, byl u pravěkých pokusů o parties v legendárním olomouckém klubu Nausea (později Depo No.8 a ještě později Depo9) s názvem Mouse Parties, účastnil se skvělých akcí ve studentském S-klubu v Olomouci, stal se jedním z prvních residentů tzv. house kapličky alias Depo No.8 Inspirováni jeho jménem, dali majitelé klubu název jeho pravidelné noci Hungarian Techno J Z obyčejné klubovky se během jednoho roku stala nejnavštěvovanější akce klubu a její pověst brzy překročila hranice města a kraje, mezi návštěvníky se objevili i brněnští clubeři a s nimi i majitel agentury Lunar, který nabídl KS členství v bookingu.

Právě mohutně rozjíždějící se stroj české techno scény produkoval řadu velkých i malých parties a tak si KS postupně zahrál v klubech a na ravech po celé zemi, pravidelně vystupoval jak v domovském Depu, tak v mnoha dalších klubech Radost FX v rámci Overthere, Roxy na akcích jako Mega a dalších, Barumba na vyhlášených Technox, hrál na kultovních Citadelách, Bassblasterech, nezapomenutelných Bluenation v Plzni, Supersonic Garage v Brně, zlínských In The House a festivalech Mácháč, Summer Of Love, Cosmic Trip, Lucky People Centre, Open Air Fields, Hradhouse, Creamfields, BeeFree na Křižíkově fontáně nebo nultém ročníku hybernujícího festivalu Loop. KS absolvoval také řadu výrazných vystoupení v zahraničí, hrál pro slovinský Sub Sub Club, španělskému klubu One v Madridu, v Nově v Linzi a Cazinu a Tunnelu tamtéž, představil se ve vídeňském Flexu a Kashmiru v Budapešti, zahrál si na velkých akcích Atomage v Srbsku, Gazometer a Biosphere ve Vídni, zahajoval May Day v Maďarsku.

Web:
www.kaisersoze.cz

Video:
Kaisersoze @ Fabric (Genetix 12.1.2008)
KAISERSOZE COSMIX We Are Alive! 22.5.09
DJ Kaisersoze @ Bublifuk #31 (22.1.2010) Prádelka Boskovice



ELEKTRABEL LIVE (elektrabel.info, 6277, CZ)
Elektrabel, vlastním jménem Tomáš Hartl, patří ke špičce české elektronické scény. Rodilý Břeclavan diktuje už řadu let tou nejtvrdší, a přesto nejinteligentnější elektronikou, jaká je u nás k poslechu. Do dnešního dne si zahrál takřka v každém klubu a na festivale v republice, i na pár úctyhodných místech ve světě, jako jsou berlínský Tresor či tokyjský Womb.

Vůbec poprvé dal o sobě vědět prostřednictvím českého Virtual Labelu, kde vyšla v roce 2001 jeho prvotina Untitled. Dva roky nato se mu podařila na české poměry nevídaná věc. Jeho produkce si všiml sám velký "Wizard", Jeff Mills, který mu posléze na sub-labelu Axis Records 6277 vydal první zahraniční vinyl MISSION 01 - Elektrabel EP.

O další dva roky později přišlo na další spolupráci a příští release Crocks, předznamenal příchod LP For Various Reasons, které vyšlo jako MISSION 04 a sklidilo nebývalý úspěch jak u kritiků, tak i laické veřejnosti.

Ještě týž rok vydal v pořadí pátou Mission - Trefa, která jen potvrdila jeho silnou pozici na tehdejším techno výslunní. Následovaly Edensonic, Pohjola a Antiritmo, ke kterým později přibyly další menší či větší labely, kde vydává i v současnosti. jeho zvuk se stále vyznačuje údernou rytmikou a hypnotickými syntezátorovými smyčkami, ale v poslední době i hutnými plochami a pomalejšími beaty, kdy tu či onu část produkce hraje dle charakteru dané akce.

Diskografie:
www.discogs.com/artist/Elektrabel

Web:
www.elektrabel.info
www.myspace.com/elektrabel

Video:
Elektrabel @ Fabric (Genetix 12.1.2008)
elektrabel sfinks
Elektrabel live! - Party Cold Beats 4 - Club Trix, Brno

Song:
Elektrabel - Before Ten
Elektrabel - 77 Hz
Elektrabel – Machines



REZNYK (kaktusrecordings.org, CZ)
Reznyk se aktivně pohybuje na taneční scéně již desátým rokem. Byl součástí Line Upů na akcích jako Ultima (Roxy), MayBee (Fléda), Full Moon (Abaton), WU SOL (L-klub). Dále jste ho mohli zastihnout na festivalech jako Summer Of Love, Pig Fest Open Air, Shorgun Euro, MOVE.

Vedle Djingu se aktivně věnuje pořádáním parties - jako Monobox, Aircross, Minimální Pohoda, Shadow Of Kaktus apod. Ovšem tím jeho aktivity nekončí. Má za sebou debutové EP, které vyšlo na labelu kaktusrecordings a v budoucnu plánuje založení vlastního labelu, kde bude dávat prostor ostříleným profíkům i začínajícím, mladým talentům. Jeho jméno se objevilo na dvou CD kompilacich Techno Ride, které mixoval s bývalým kolegou.

V současné době se o Reznykovi nedá dopředu říct jakým směrem se bude jeho set ubírat. Zhruba devět let se z velké části věnoval především technu ala Surgeon, Regis, Exuim, Radial apod. Ovšem digitalizace mu otevřela daleko větší možnosti, což znamená, že při jeho vystoupení uslyšíte temný minimal, techno, dubstep a jiné bratrské zlámaniny, celkově doplněné širokou škálou efektů, které dělají set mnohem ucelenějším.

Download:
Reznyk_41041
Reznyk@Ultima_Roxy_Prague_17.10.09
Nula2 Podcast 06/2009

Web:
www.myspace.com/reznykpadrt
www.idj.cz/rzk

Release: zde

Video:
Reznyk vs. Dialect @ Summer Of Love 2007
REZNYK ROXY ULTIMA 17.10.2009
reznyk PIG FEST open air 2009

Soutěž:
Jak se jmenuje EP, které vydal Reznyk v u únoru roku 2008? Odpovědi piště na e-mail rzk@seznam.cz, prvních 5 správných odpovědí bude mít vstup zdarma.
 
Kaisersoze, Elektrabel poprvé v klubu Neutral na akci MonoBox!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016