PARTYINFO

 

AXE TWIST MECCAMIX

Datum konání:
25.06.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Tony Haze (We Love Sundays at Space, UK), Looky, Martin Frank, Fcuk, Castor & Carl Lope
2nd stage - Martin Frank & Kiryl
Popis:
start 23:00, vstup 250/290 czk, vip 990 czk, předprodej Ticketstream & Ticketpro, pozvánky a guest list do půlnoci! Doprovodný program: flirtovací hra, stovky dárků, speciální e-kiosek s točením videí, moderátor, hostesky, tanečnice v kleci, celebrity a mnoho dalšího! Decorations: obří nafukovací Meccamix dekorace, Meccamix projekce & konfetovače, performance: Ibiza Diva Dancers! Pre-party v K.U. Baru od 20.00, Rytířská 10, Praha 1 – rezervace stolů na 773 267 424 nebo na petr@kubar.cz!
 
 
Axe Twist presents Meccamix Closing Party with Tony Haze (Space Ibiza)
Nejstarší klubová noc Meccy a 2. nejoblíbenější česká party se exkluzivně spojí s legendární Axe párty a společně se (jako každý rok) rozloučí před prázdninami ve velkém stylu s právě uplynulou klubovou sezónou. Nový Axe Twist v sobě ukrývá vůni, která se mění. Tajemství a výjimečnost nového deodorantu Axe Twist spočívá v jeho extrémně vzrušující svěží vůní, která se během dne promění v jemnou a přitažlivou a dodá svému nositeli ten pravý pocit sebejistoty při flirtování. 
 


AXE TWIST udrží zájem holek a postará se o zábavu. Vedle super setů DJů čeká na návštěvníky AXE TWIST párty další atraktivní program a soutěž o skvělé ceny. Good bye s námi tentokrát se slzou v oku řekne rezident klubu Space Ibiza - DJ TONY HAZE (We Love Sundays at Space, UK) !!! Tento talentovaný britský DJ a producent hraje po boku těch největších hvězd každé léto v klubu, který byl již několikrát na Miami Winter Music Conferrence vyhlášen za Nejlepší světový klub. Krom toho hraje pravidelně v těch nejlepších londýnských klubech jako Pacha či Ministry of Sound. Nebudou chybět ani rezidenti Meccamixu! Strůjce stylu “arrogant house” DJ Looky, nezabrzditelný uragán DJ Fcuk a jeho electro punk, electro-housový mág DJ Martin Frank a mladý ďábel, který si na nic nehraje DJ Carl Lope. Ibiza Diva tanečnice v úchvatných kostýmech se nezastaví ani na okamžik, obří nafukovací Meccamix dekorace a stříbrné konfetovače se na Vás posypou celou noc. Meccamix show můžete o prázdninách nově spatřit nejen v klubu Mecca, ale také ve vybraných českých klubech. To vše je poslední Meccamix této sezóny!



WARM-UP PARTY V K.U. BARU JIŽ OD 20.00, RYTÍŘSKÁ 10, PRAHA 1! VOLNÉ VSTUPY, POZVÁNKY & GUEST LIST PLATÍ DO PŮLNOCI – DOPORUČUJEME PŘIJÍT S DOSTATEČNÝM PŘEDSTIHEM!
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016