PARTYINFO

 

BONOBO

Datum konání:
07.06.2010 - pondělí
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
Live:
Bonobo (uk)
Info:
http://www.cnfrnc.cz
Popis:
vstup 400/500/600 czk
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Bonobo: Neěřil jsem svým uším, když zavolali z Ninja Tune Záznam pařížského koncertu Bonobo na redbullím rádiu
Anketa ke koncertu Bonobo
Do koncertu Bonobo v Praze už zbývá jen několik dní. Jak na ten minulý vzpomínají přední osobnosti české elektronické scény? Co soudí o nové desce Simona Greena Black Sands Josef Sedloň, IM Cyber a DJ Ghonzales? „Koncert tehdejšího roku!“ tvrdí poslední jmenovaný. Bonobo v Česku vystoupí 7. června v Lucerna Music Baru v rámci klubové noci Conference. Vstupenky jsou v prodeji v sítích Ticketpro a Ticketportal.
 


Jak vzpomínáš na poslední koncert Bonobo v Česku před třemi lety?


Josef Sedloň: Jejich debut v Praze jsem si nemohl nechat ujít, navíc jsem v tom měl taky prsty. Bylo to úchvatné magické vystoupení.

DJ Ghonzales: Koncert tehdejšího roku!

IM Cyber: Nebyla, hrála jsem v ten večer mimo Prahu. A pěkně mě to mrzelo, takže díky za repete!

Co soudíš o tomto britském projektu?

IM Cyber: Jeden z nejlepších projektů z Ninja Tune rodiny, do který jsem se kdysi zabouchla na první poslech. Spojení tohohle groovu s živýma nástrojema a bonobovskýma aranžema a harmoniema je pro mě emo, vůči kterýmu jsem absolutně bezbranná. Ten koncert buď probrečím, nebo tam umrznu:)

Josef Sedloň: Miluju ho od jeho singlu Terrapin, který jsem slyšel jako uplně první věc od něj. Je to muzika, která jde úplně dovnitř, hudba, na kterou si člověk musí udělat čas a umět si ji vychutnat. Odměna je sladká.-)

DJ Ghonzales: Kvalitní nadčasová hudba, Simon pohodář, sympatická doprovodná skupina.

Slyšel(a) jsi si už jeho novou desku Black Sands? Jak se ti líbí?

DJ Ghonzales: Podle mého názoru pokračuje v Bonobo rukopisu. Dá se poslouchat dokola a dokola.

IM Cyber: Zrovna ji poslouchám a balancuju mezi euforickým poskakováním na židli a smrkáním do kapesníku. Nejlepší známka toho, že se to Bonobovi zase povedlo!

Josef Sedloň: Je to opět skvělé album, které nabízí osobitost a zároveň je zde cítit i vlivy současného vývoje. Vše je velmi decetně a precizně zvukově udělaný. Výborná je i zpěvačka Andreya Triani, prostě parádní deska a moc se těsím ji slyšet naživo.

Více info a videoklipy Bonobo najdete na: www.cnfrnc.cz
 
Bonobo: Jen tupci tvrdí, že hraju downtempo Připomeňte si, jak vypadá koncert Bonobo Bonobo se vrací do Prahy s novou deskou

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z vystoupení Bonoba v Praze
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016