PARTYINFO

 

BONOBO

Datum konání:
07.06.2010 - pondělí
Místo konání:
Praha - Lucerna Music Bar
Live:
Bonobo (uk)
Info:
http://www.cnfrnc.cz
Popis:
vstup 400/500/600 czk
 
2 čtenáři Techno.cz byli této akci
 
Bonobo: Neěřil jsem svým uším, když zavolali z Ninja Tune Záznam pařížského koncertu Bonobo na redbullím rádiu Anketa ke koncertu Bonobo Bonobo: Jen tupci tvrdí, že hraju downtempo
Připomeňte si, jak vypadá koncert Bonobo
Britský fenomenální hudebník Simon Green vulgo Bonobo se vydal novou desku Black Sands a vyrazil ji propagovat na světové turné. Po Paříži, Londýně a Istanbulu, se v pondělí 7. června se zastaví také v Praze, konkrétně v Lucerna Music Baru.
 
Lepší dárek k 20. narozeninám si věhlasný britský label Ninja Tune nemohl dát. Nová deska downtempového projektu Bonobo je tak vyvoněná, až z ní běhá mráz po zádech. Po sedmi letech, kdy se poprvé singlem Flutter zapsal do hlav hudebních fajšmekrů, ho dnes směle můžeme nazvat velmistrem downtempové scény.

"Jeho hudbu tvoří směs breakbeatu, funku a housu, kterou občasné žestě a kontrabasová linka zabalují do podmanivé atmosféry francouzských filmů šedesátých let," popsal Greenovu produkci hudební publicista Michal Děd v recenzi pro deník E15. Albu přisoudil 90 % hodnocení.

Bonobo se Praze naposledy představil před třemi lety v klubu Roxy, který při koncertu praskal ve švech. Vstupenky na jeho nastávající koncert v Lucerna Music Baru jsou v prodeji v předprodejích Ticketpro a Ticketportal. Pokud chcete ušetřit, s nákupem lístku neváhejte. Jeho cena se bude zvyšovat v závislosti na blížícím se datu koncertu.

I. kategorie 400,- Kč + ditribuční poplatek (pozn: omezena počtem nebo do 30.4.2010)
II. kategorie 500,- kč + ditribuční poplatek (pozn: omezena počtem nebo do 18.5.2010)
III.kategorie 600,- kč + ditribuční poplatek (pozn: omezena počtem nebo do 6.6.2010)

Bonobo - Days To Come, Zenith Lille 2006


 
Bonobo se vrací do Prahy s novou deskou

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z vystoupení Bonoba v Praze
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016