PARTYINFO

 

BUBBLES

Datum konání:
08.05.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Sonja, EL (ru), Insect Elektrika, Awacs
Popis:
vstup zdarma
 
 
Sonja headlinerem večírku Bubbles!
Hlavním hostem na dalším pokračování naší pravidelné noci bude Česká djka Sonja! Sonja pochází z Hradce Králové a Djingu se začala aktivně věnovat na základě velkého ovlivnění halovými a klubovými akcemi u nás i v zahraničí. Navíc Sonji letité působení v několika hudebních projektech na pozici houslistky a redaktorská činnost v oblasti elektronické hudby měly na tomto rozhodnutí nemalý podíl. Díky několikaměsíčnímu pobytu v Berlíně si zamilovala tamní minimal techno sound, kterým se momentálně prezentuje.
 
Její první kontakty s gramofony se datují ke konci roku 2007. Za odborné pomoci pardubického DJe Marconiho začíná Sonja po několikaměsíčním drilu a trénování absolvovat svá premierová vystoupení a začíná se pravidelněji objevovat v tuzemských klubech a na festivalech jako je např. Perpetuum, The Place, L Klub, Gecko, Muzejka, Houseboat u Bukanýra, XL klub, Hradhouse aj.

Sonja preferuje ve svých setech skladby zahraničních tech/minimalovych producentů, mezi které patří Sven Väth, Ellen Allien, Joris Voorn, Barem, Kanio, Chaim, Marco Carola, Ricardo Villalobos, Alex Young, Gaiser, Heartthrob, Roman Flügel, Len Faki, Mathias Kaden, Dominik Eulberg a mnoho dalších. DJane a šéfredaktorka hudebního serveru www.poslouchej.net ma na svém kontě již několik oficiálních promo setů /např. Aus Berlin & High on Velvet Dope aj/, které se setkaly u českých promoterů i DJs s velmi pozitivními ohlasy.

Dále se představí talentovaný dj El, pocházející z Uralu. Line up doplní jako vždy residenti Insect Elektrika a Awacs.

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016