PARTYINFO

 

SEXY BEATS

Datum konání:
15.05.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Fatty M. (nightphunk), Clubvibe (roxy), Groof (roxy), Lillou
Popis:
vstup zdarma
 
 
Sobotní Sexy Beats U Bukanýra
Tak konečně! Zase jsou tady Sexy Beats, tentokrát v našláplém májovém vydání. Jako obvykle se na vás těší residenti Fatty M a Clubvibe, tentokrát s hosty, kteří již dlouhou dobu baví tancechtivé clubbery v celé České republice i daleko za jejími hranicemi.
 
DJka Lillou se taneční hudbě věnuje již více než 10 let. Od začátku své DJské kariéry je spojena s nejvyhlášenějšími houseovými parties v Praze, když již její první krůčky na scéně doprovázely hvězdy světového i tuzemského tech-houseu na předních pražských akcích. DJka Lillou se nikdy nenechala zlákat vidinou velkých akcí za cenu hudebních kompromisů a od začátku držela undergroundový zvuk, který drží dodnes hrajíce převážně deep minimal. Není třeba se bát nějakých nudných “intelektuálních” úletů, její sety vždy rozžahví tancechtivé publikum do běla.



DJ Groof své první zásadní vystoupení předvedl již v roce 1998 v klubu Radost FX, kde svými líbivými houseovými melodiemi přiváděl clubbery k šílenství. Od té doby si zahrál ve většině českých tanečních klubů stejně jako na velkých tanečních, v té době zásadních, festivalech jako např. Open Air Field, kde vystupoval po boku těch nejzářivějších jmen světové taneční scény.

Tento zajímavy taneční mix zaručuje skvělou party zábavu až do ranních hodin, kde si nejeden znalec kvalitní taneční hudby přijde na své. Party začne ve 22.00, bude se hrát dokud nám síly budou stačit a vstup je jako obvykle ZDARMA.Těšíme se na Vás v sobotu na BUKANÝRU!

Váš SEXY BEATS team

Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016