PARTYINFO

 

TECHHOUSE.CZ NITE

Datum konání:
21.05.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Next, Blond, Brady, Sense
Popis:
vstup zdarma
 
 
Techhouse.cz Nite již zítra U Bukanýra
Třetí pátek v měsíci patří na Bukanýru už neodmyslitelně Techhouse.cz Nite. V nadcházejícím kvěntovém vydání Vás čeká veselý i hluboký dj Sense z Hradce Králové spolu se všemi rezidenty. Jeho deep/jaskin set  se bude výborně hodit pro oslavu měsíce lásky a věřme, že i ostatní nezůstanou pozadu. Tak jako obvykle to rozhodně nebude žádný čajíček! 
 
Dj Sense bio: Jackin a deephouse DJ Sense z Hradce Králové hraje od roku 1998 a první zkušenosti sbíral v pardubickém klubu Žlutý Pes, kde s DJ Batmanem pořádal party Gun-jahh (hip-hop, house). V podobném stylu  pokračoval i v Hradci Králové v El Diablu s DJ Chininem v roce 1999 Tam se hrálo ještě z cd playerů, ale zanedlouho už poctivě roztáčí pouze vinyly nebo kontrolery DVS systému Serato.

V první třetině roku 2000 začíná organizovat s Maria.nem (tehdy Shu-key), noc Ztracený Banánek v chrudimském R-klubu se zaměřením na house music. Mezi hosty se například objevili: Quadrant sound system, Lumiere, Tráva, Tvyks, Rai, Diome, U Merkura sound system, ale i live projekty Over 3 nebo třeba Daen & Groove Company. Noc zanikla spoolu s klubem.

Od roku 2002 je promotérem residentní noci Boca Chica v hradeckém klubu Event. Hraje se převážně jackin, funky deep house a styly co nemají k house daleko. Od první party, kde byl hostem DJ Smithers proběhlo nepočítaně večírků a vysřídalo se na nich mnoho hostů z Čech i ze zahraničí. Za zmínku stojí uvést: Tommy Largo, Kinky Movement, Da Sunlounge, Sound Diggers, Groove Federation, Raoul Belmans, Dave Combined, JR from Dallas, Tom Drummond, Aki, Matthew Bandy, Alejo Galvez, Kel Quadrant, Jevne, Natasza & Oscarsix, Arco, Lucas Hulan, Martin Haberland, Javas, Brady, Ivan M., etc.


Více o dalších akcích na Bukanýru, které jsou pro vás připraveny na tento týden se dočtete zde.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016