PARTYINFO

 

JUST LIKE THAT

Datum konání:
28.05.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
K Soul (kinda soul rec., it), Pat Heart (afrodrops), Lukas Micka
Popis:
vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
Ksoul koncem měsíce U Bukanýra - biografie
Když začínal, byla House music stále rozhodně underground počinem a italská scéna se v té době teprve začínala formovat. V roce 1988 začal sbírat desky a od té doby se začal angažovat na domácí hudební scéně. Desky začal roztáčet v roce 1992 v několika místních klubech a rave party. V roce 1997 se přestěhoval do Londýna, kde začal pracovat v prodejně desek, nejen proto, že to bylo jeho povolání, ale hlavně kvůli nasbírání dalších hudebních zkušeností. Zpočátku v hudebním byznysu pracoval hlavně jako prodavač desek a promotér pro známý klub v Itálii. Poté začal s DJingem v klubech jako Fridge bar, Dogstar a začal vysílat svoji vlastní show na rádiu Pyrotechnic zaměřenou na house music.
 
Ksoul Biografie
(Kinda Soul recordings / Sistrum Recordings / Morphine records)

Po krátké zkušenosti v Paříži se přestěhoval zpět do Itálie, kde díky projektu Ksoul & Ra.h vydal svoji první desku pro Sistrum recordings (Detroit) a Morphine records. Na tuto desku získal extrémně pozitivní ohlasy od hlavních prodejců desek a DJů v okolí. V posledních pěti letech měl šanci hrát v několika dobře situovaných klubech po celé Evropě a Itálii společně s DJi jako Theo Parrish, Rick Wade, Patrice Scott, Giles Smith, Cassy a mnoho dalších.



Za svoji kariéru nasbíral bezpočet desek, díky čemuž získal obrovský přehled v oblasti hudby a to je znát i na jeho setech. Jeho DJ set je unikátní směsicí Detroitského tech-soulu, deep housu a techna, přičemž si dává záležet především na sladění old school a new school. Tím vzdává hold zakladatelům Chicagské house music scény v 80tých letech, což se následně snaží propojit s dnes již legendárním Detroitským soundem.

Nedávno založil svůj vlastní label, který se jmenuje KINDA SOUL RECORDINGS.

Info:
myspace.com/kindasoulrecordings
myspace.com/krakpotsoul
junodownload.com/labels/Kinda+Soul/releases/

Discografie:
Ksoul & Ra.h “Turning point” (Underground Anthems vol.1) SISTRUM RECORDINGS
Ksoul & Ra.h “Untitled” MORPHINE RECORDS
Kindasoul “Demon otmas ter ed” KINDA SOUL RECORDINGS
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016