PARTYINFO

 

BURN BITCH II

Datum konání:
30.04.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Kotlářka
DJs:
Texx, Lucas Hulan, Subgate, Nkyp, Mark Evil, Electrorider, Finidi, Lucky White, Kifli, Carrasco, Shkobiss, Cube, Milo, Cubic, David Bass
Popis:
start 17:00
 
 
Burn Bitch - druhý ročník úspěšného čarodějnického mejdanu v komplexu Kotlářka!
Více jak 17 dj's na dvou stagích v čele s Texxem, Lucasem Hulanem, Subgatem, Nkypem, Mark Evilem, Electroriderem, Finidim, Lucky Whitem, Kiflim a spoustou dalších. Skvělá zábava a atmosféra na působivé viniční usedlosti v Praze 5 Kotlářce, kde se budete cítit jako na venkově, grilování, opékání a široký výběr nejrůznějších drinků - to je druhý ročník úspěšné čarodějnické jízdy Burn Bitch II, na kterém by jste neměli chybět!
 
Po velmi úspěšném prvním ročníku party Burn Bitch Vám její organizátoři přináší druhý ročník tohoto čarodějnického klání, na kterém si užijete skvělou zábavu a rozhodně se nebudete nudit. Party je situována do prostor stylové viniční usedlosti Kotlářka, která na Vás zapůsobí jako klidná oáza nedaleko centra naší metropole, jejíž součástí je camp, pension, restaurace se zahrádkou a přilehlé zahrady, kde si budete moci u ohně ugrilovat a opéct maso, špekáčky a rozloučit se tak se zimou.

Hudební produkce bude tentokrát rozdělena na dvě stage - tou první je Indoor stage a druhou pak menší stage pod širým nebem přímo u ohně. Těšit se můžete již teď na více jak 17 dj's, kteří se budou starat o to, aby jste se řádně kulturně vyřádili a spálili vaše kalorie.

Tentokrát jsme vsadili na především pražským partypeople dobře známé dj's, kteří vystupují v klubech jako je například Roxy, Mecca, Chapeau Rouge, Studio 54, Pekelnej bar, Incognito a spousta dalších klubů v naší metropoli.

Svým soundem Vás tedy pobaví showman a rezident party Soundcream v klubu Mecca - Texx, oblíbená dvojice ze stáje Beefphunk a Nightphunk Subgate a Lucas Hulan, matador české scény Nkyp, Lucky White, Finidi, Cubic, duo Mark Evil & P-jay, Kifli, Carrasco, Milo, zástupce House Exit dj's Shkobiss, Cube, Pavel Faktor, Electrorider vs David Bass a spousta dalších neočekávaných djských hostů, kteří Vám budou servírovat speciální čarodějnické sety!

Samotný mejdan startuje již v 17 hodin a pokud jste pražští a budete se na akci dopravovat MHD, dopraví Vás tramvaje číslo: 4,7,10,9 do stanice Kotlářka a nebo autobus č. 167 na stanici Weberova.

Pokud pojedete vozem, zadejte do vašich autonavigací adresu Kotlářka 115, Praha 5.

Více informací naleznete také na: www.kotlarka.cz
 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016