PARTYINFO

 

SHINE IN SWITCH

Datum konání:
23.04.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Hany Bany
DJs:
Eazy, Twilla, Marty Fish, Hozzy, Looky, Slovak
Popis:
vstup 150/250 czk
 
 
Shine in Switch - aneb šílená birthday party na pátek!
Jak již bylo uvedeno, Shine in Switch party s podtitulem „Tripple birthday party in Blond“ se uskuteční v pátek 23. 4. v Očko Music klubu Praha. Luxusní prostory VIP zóny + VIP salónek v tomto klubu budou plně připraveny na pořádný nářez. Nejen, že jsme pro Vás připravili super party ve výborné společnosti, ale je zde mnoho dalších překvapení.
 


1) Zdarma podzemní i nadzemní, hlídaný parking.

2) Možnost ubytování v Holiday Inn. Dvoulůžkový pokoj na jednu noc se snídaní za pouhých 55€. (Pro ubytování je však nutná rezervace a s tím spojené zaslání osobních údajů.)

3) Speciální VIP vstup.

4) Zvýhodněná cena vstupu.

5) Zvýhodněná cena na drink večera, který si budete moci ochutnat jako welcome drink.

6) Smršť kvalitní muziky v podání Djs: Twilla, Eazy, Hozzy, Looky, Marty Fish, Deejay Slovak a je možné, že dorazí s gratulacemi i někteří další
Kvůli nejasnostem s Guest „Yro“ listem a soutěži jsou níže uvedena pravidla.

Yrolist:
Na tento seznam party chtivých lidiček se lze dostat dvěma způsoby.

1) Potvrzení své účasti pomocí SMS na číslo 607 219 522. Do zprávy prosím napište „SiS“ a Vaše celé jméno.

2) Potvrzení pomocí Facebooku na stránkách události anebo zapsání se k vydanému flyeru. Spousta z Vás je již zapsána na seznamu hostů na stránkách události a tím pádem jste již zapsáni na Yrolist a nemusíte potvrzovat svou účast jinak.

Každá osoba zapsaná na Yrolistu si může vzít s sebou jednu další osobu jako doprovod. Pro zapsané lidi na seznamu a jejich doprovod (jedna osoba) platí cena vstupného 150,-. Pro všechny ostatní lidi je cena 250,- (standardní Óčko cena pro návštěvníky VIP).

Soutěž:
Prvních 30 příchozích lidí obdrží při vstupu dáreček, který si posléze budou moci vychutnat se speciálně namíchaným welcome drinkem, na který, jak již bylo uvedeno výše bude po celý večer speciální cena (Sekt-Jahodový juice-RedBull).
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016