PARTYINFO

 

SURFTRIP PARTY

Datum konání:
07.05.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Robot, Jorgos, Kolega Kubitchek, Papa Rejnok Ragga Muffin, Rob Machado
Popis:
start 21:00, vstup 150 czk
 
 
Surfování v pražské Radosti FX!
V pátek 7.května se pražský klub Radost FX opět promění v rozbouřený oceán a největší tsunami udeří přímo na taneční parket. Vlny se budou valit ze specielně posílených reproduktorů, filmového plátna a z lahví Jägermeistera. Příznivci surfování ve vlnách se již teď mohou těšit na palmy s kokosy, slunce a rozpálený písek. Tento osudný páteční večer totiž proběhne již druhá Surf Trip Párty v produkci SurfTrip.cz.  Během večera se budou promítat filmy ze sezony 2009 ve Francii a hudební příliv  si vezmou na starost ostřílení surfoví DJs Kelly Robot & Andy Jorgos. Jako hřeb večera vystoupí objev  atlantického pobřeží  a surfový srdcař  Kolega Kubitchek a celou noc zahájí jamajský Ragga Muffin Papa Rejnok s elektrickým ocasem. 
 
Jako speciální host přijede kalifornská surfová legenda Rob Machado a možná představí svůj nový film The Drifter. Těšit se můžete také na módní show značek  Nikita & NEFF a soutěž o neopren značky Body Glove. Po vstupu do klubu každý obdrží ledově namražený panák Jägermeistera, aby lehce nepádloval na lineup u baru.. 



Akce vypukne ve 21:00 hodin a je určena nejen účastníkům SurfTripu ve Francii či Kostarice, ale i těm co ještě netuší a chtějí okusit tento nádherný sport. Vstupné je za lidových 150,- Kč a SurfTrip Members  mají vstup zdarma + 1.

Více informací najdete na www.surftrip.cz

PRVNÍ PŮJČOVNA SURFŮ V PRAZE

Půjčovna surfů pod hlavičkou NIKITA SURF TRIP nabízí surfy jak pro úplné začátečníky, tak mírně pokročilé jezdce. Na konci každé sezóny navíc zahajuje výprodej použitých prken, a to za bezkonkurenční ceny od 160 Kč/den. Surfařské prkno si můžete po celý rok půjčit v Praze, na adrese Poděbradská 36, Praha 9, 190 00 nebo v době průběhů surfařských kurzů také ve Francii, a to přímo na pláži v Hossegoru (Seignosse), v areálu Bellambra, na pláži Les Estagnots.   

SURFY: V nabídce najdete surfy značek BODY GLOVE, NSP, které jsou vyrobeny z materiálu EPOXY, odolného vůči nárazům. Šance na jeho poškození je tedy minimální. To oceníte především při transportu do zahraničí, ať už autem nebo letadlem. K dispozici jsou i pěnové surfy QUIKSILVER a ROXY, vhodné pro děti a úplné začátečníky, kteří nechtějí nic riskovat. Všechna surfařská prkna zapůjčujeme včetně originálního obalu na převoz (Animal, DaKine), ploutviček a leashe na uvázání k noze.

CENA: Půjčovné jednoho surfu se pohybuje v rozmezí 55 – 75 EUR/7-10 dní. Záleží na velikosti a značce surfu. Ceny u dlouhodobých pronájmů jsou věcí osobní domluvy. Půjčovné, stejně tak jako zálohu ve výši 5000 Kč je nutno složit při převzetí surfu. Možná je i platba převodem, nikoliv kreditní kartou.

REZERVACE: Poté, co si vyberete pro vás nejvhodnější typ, nám obratem pošlete vaši předběžnou objednávku na e-mail crew@surftrip.cz. Do předmětu uveďte heslo: "Půjčovna surfů“, do textu pak předpokládané datum vypůjčení a vrácení, přesný název a délku surfu, o který máte zájem, a dále pak vaše jméno a telefon, na kterém vás budeme obratem kontaktovat. Cenu, datum převzetí a další podrobnosti už s Vámi probereme individuálně po mailu či telefonicky. Rádi vám také poradíme, jaký typ surfu je pro Vás,  na základě výšky a zkušeností, nejvhodnější. Upozorňujeme, že především v době letních prázdnin je třeba provést rezervaci minimálně dva týdny dopředu!!! Zájem od června do září je veliký!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016