PARTYINFO

 

PLASTIQUE

Datum konání:
21.05.2010 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Vectif, Felix, Dmitry
Live:
Vanessa
Line-up:
22:00-23:30 dMIT.RY
23:30-00:00 Vanessa Live
00:00-02:00 Felix! (vs dMIT.RY????)
02:00-03:30 Vectif
03:30-??:?? Wbwoy
 
 
Vanessa již tento pátek na Plastique
Vanessa zahraje na Plastique v Radosti FX!
Ano, je to tak! Na dalším díle party Plastique se představí kapela, která v 90.letech minulého století zcela zásadně ovlivnila českou elektronickou scénu a která se po letech na konci roku minulého vrátila s fantastickou novou deskou Ave Agony.
 
Vanessa byla vždycky pojmem. Jejich koncerty byly vždy něčím výjimečným. Směsice elektra, porna a masových vrahů, kteří se míhali na projekcích, to byla jen část z toho, co byla schopna Vanessa ve své době posluchačům nabídnout. Na rozdíl od podobných projektů své doby to byla opět jediná Vanessa, která byla schopná vše dotáhnout, až do krajností a to jejím koncertů zaručilo nesmrtelnost.



Skvělou zprávou pro všechny fanoušky této kultovní formace bylo vydání nového alba a po mnoha letech první koncerty. Ave Agony je nejen skvělým pokračovatelem alba Flashback, ale v něčem ho i překonává. Sešla se výborná sestava, která dala dohromady zvukově excelentní počin, jehož suverenitu umocňuje postava dnes již legendárního frontmana Samira Housera.

V pátek 21.5.2010 tak můžete shlédnout další z mála koncertů této formace ve stylovém prostředí klubu Radost FX na party Plastique. Vedle Vanessy se představí také resident akce DJ Vectif, VJ Martin a djové Dmitry, Felix a Wbwoy.

Předprodej vstupenek: www.ticketstream.cz nebo v kanceláři klubu Radost FX, Bělehradská 120, 120 00 Praha 2 za 250,-czk.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016