PARTYINFO

 

AIRCROSS

Datum konání:
01.05.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Cross
DJs:
Roman Hyde, Pavel Krejdl, Elektrabel Live, Reznyk, Pluge & Wetrix, Nytram
2nd stage - Clara Bailar & Trancegate Live, Radioactive_Tunes Live, Ala, Subgate, Rzk
kavárna - Duch, Lucarne
Popis:
start 20:00, vstup 80 czk, holky do 22:00 zdarma
Line-up:
Main Techno stage:

21:00 - 22:30 Nytram
22:30 - 23:30 Elektrabel Live
23:30 - 01:00 Pavel Krejdl
01:00 - 02:30 Roman Hyde
02:30 - 04:00 Reznyk
04:00 - 06:00 Pluge & Wetrix

Second Minimal Stage:

21:00 - 23:00 Reznyk
23:00 - 00:30 Subgate
00:30 - 02:00 Clara Bailar & Trancegate Live
02:00 - 03:00 Radioactive_Tunes Live
03:00 - 05:00 Ala

Electro break stage - kavárna:

21:00 - 02:00 Dj Duch and Dj Lucarne
 
 
Aircross - last info a line up
Aircsoss představuje DJs
Techno event Aircross v pražském klubu Cross se nám blíží (1.5.) což znamená, že je ten nejlepší čas seznámit se s hlavními hosty, kterými jsou Roman Hyde, Pavel Krejdl, Elektrabel Live, Reznyk, clara Live, Radioactive_Tunes Live a další.
 


Roman Hyde (romanhyde.cz, Fabric, CZ)

Počátky jeho hraní  se datují na přelomu roku 96 / 97. Nejdříve pořádal vlastní  akce Hard Work, Zenith, pak následovala jeho první rezidentura v legendárním olomouckém klubu Depo, a poté nabídka od agentury LUNAR /rok 2000/, kde působil 3 roky a objevil se na všech zásadních moravských akcích (Citadela, Bassblaster, Orion Hall). Od roku V roce 2002 je rezidentem klubu Fabric. Za zmínku stojí jeho známá akce GENETIX kam zval zahraniční hosty spíše progresivnějšího ražení /Makaton, Marco Carola atd./. V současné době dokáže zahrát pomalejší a poslechovější věci, ovšem není pro něj problém rozjet svižnou jízdu ze tří gramofonů a dostat, tak parket do varu, což nám na Aircrossu předvede. Veškerý jeho vývoj je zaznamenán v jeho demo nahrávkách, které jsou ke stažení na jeho webu.

Pavel Krejdl (kovoshrot, CZ)

Více než deset let hraní v klubech jako MishMash, Alfa a později Radost FX a Roxy vystřelilo Pavla Krejdla mezi nejlepší DJe v České republice. Svého času patřil mezi nejčastěji hrající DJs a byl pravidelným hostem line upů těch největších a nejzásadnějších událostí taneční scény. Jeho styl není lehko definovatelný. Pavel je technicky velmi dobře vybavený DJ. Standardem je pro něj mix ze 3 gramofonů. Precizně a přitom stále dynamicky míchá kompozičně složité a energické techno. Pavel namíchal úspěšný díl série Next Era Techno Energy 07 a unikátní 12 hodin dlouhý mix. 

Elektrabel Live (elektrabel.info, 6277, CZ)


Elektrabel je u nás pojmem. Napsalo se už spousta řádků a vedlo mnoho diskuzí  na téma zaslouženého debutu na sublabelu Mission6277 mateřského labelu nebo spíš mateřské lodi Axis ikony techna Jeffa Millse. Nutno dodat, že velmi úspěšného ve všech směrech. Elektrabel přes svou specifickou zvukovou stránku vystoupení stále roste. Jeho vystoupení, ať už je to klub a nebo festivalové pódium, stále patří mezi nezapomenutelný zážitek.

REZNYK (kaktusrecordings.org, CZ)

Reznyk se aktivně pohybuje na taneční scéně již desátým rokem. Byl součástí Line Upů na akcích jako Ultima (Roxy), MayBee (Fléda), Full Moon (Abaton), WU SOL (L-klub). Dále jste ho mohli zastihnout na festivalech jako Summer Of Love, Pig Fest Open Air, Shorgun Euro, MOVE. Reznyk je také aktivním promotérem a pořáda klubovky - MonoBox (Styx, Touster) Shadow Of Kaktus (Shadof Azyl), Minimální pohoda (Moje Muza) Aircross (Cross). V roce 2008 vydal EP pod názvem Nem Lényeges na labelu kaktusrecordings.org.

Clara Bailar & Trancegate Live 

Clara Bailar se aktivně  na taneční scéně pohybuje od roku 2000. Prošla si velice pestrým hudebním vývojem – přes techno, hip hop a latinské  rytmy až k dnešnímu stylu, který lze popsat jako inteligentní elektronickou taneční hudbu. V současné době vystupuje v Live projektu společně s producentem, který si říka Trancegate, jehož jméno jste měli možnost vidět na většině zásadních větších parties jako Summer of Love, Open Air Field, Mácháč atd.

Radioactive_tunes Live

Radioactive_tunes je dvoučlenný  projekt z malého východočeského městečka. Oba členové projektu působili jako djs od roku 2001, za tu krátkou dobu stihli nasbírat nemalé zkušenosti a to díky vystupování po boku našich i zahraničních zvučných jmen, nicméně tajně jejich myšlenky stále směřovali do vln vlastní tvorby. Tuto myšlenku naplnili s příchodem projektu RT , kde chtějí prezentovat elektronickou hudbu, přičemž se nechtějí zaměřovat výhradně na jeden styl, ale na celou škálu elektronické hudby. Za zmínku stojí hardware, který ke své tvorbě používají, především Virus TI Snow a Waldorf Blofeld. Nikdy není jisté s čím kluci přijedou a co ten večer zrovna budou hrát. Protože nejsou příznivci opakovaného vystoupení slyšíme od nich pokaždé něco nového.  

ALA /Klika, Bastion35, CZ/

Tenhle chlapík má za sebou již spoustu vystupování v klubech jako jsou pražská  Roxy, brněnská Fléda nebo slovenský Subclub. Vidět a slyšet jste ho mohli např. na HradHousu po boku minimalové legendy Jeffa Milligana, na Hrachovce, Shotgunu nebo na Summer of Love. Dj Ala - rezident klubu Bastion35 a experimentálně zaměřených večírků s názvem Klika, které spolu s djem Subsistem pořádají už od října roku 2005.

SUBGATE /Creative, CZ/

Odstartoval svou kariéru v roce 2001. Z počátku se prezentoval dynamickým a nekompromisním technosoundem. Díky talentu se za relativně krátkou dobu prosadil především na severu Čech, kde se stal rezidentem dnes již legendárního libereckého klubu Liquid a vystoupil na řadě prestižních parties v tomto regionu. V současnosti úzce spolupracuje na společných projektech s djane Katie. Za zmínku stojí společné mixované cd We love it minimal, projekt ,,Kyvadlo´´ a společná rezidentní noc Creative, jejíž úkolem je kromě spojení taneční scény s uměleckou scénou udělat party nevšední a originální. Mimo těchto aktivit si pořizuje domácí studio a začíná produkovat vlastní hudbu, která je nezbytná pro jeho budoucí vývoj.

www.crossclub.cz
www.romanhyde.cz
www.elektrabel.info
www.kaktusrecordings.org
www.technokracie.org
www.djsubgate.com
www.idj.cz/mathezzz
www.myspace.com/clarabailar
www.myspace.com/trancegatelive
www.myspace.com/reznykpadrt
www.myspace.com/radioactivetunes
www.myspace.com/robotnikala
www.myspace.com/elektropump83

 
Legendární techno večírek Aircross první květnovou sobotu!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016