PARTYINFO

 

BIBIONE 2010

Datum konání:
21.05.2010 - 24.05.2010
Místo konání:
Kožlany - tábořiště V Tišině
DJs:
Mach (Omveda records, india), Eg-bot & Lauryn (Peak records, ch/usa), Rawe (ex SonicDistortion), Martyzan (use), Nem (Oxygen records), Jarin & Transformer (Yupiashi), Stanzim, Josef Sedloň, Nika77, Peky, Darjeel, Todzo, H2O, Radar, Odi, Plech, Kerray, Alien Delon, On von onoff (Out of Disorder), Funkomas, Quadrant depphouse, more

Live:
Solar Fields (Ultimae Records, sweden), Zdeněk Bína (ex-123min.), Pantomimam (Russia), GappeQ (Wirikuta rec), Fractal (Surface tension), Mythematica, Haraburda (sk), Semtam, Kubatko, Fat Cat + Ambientium, Gem reflection, Sukulent
Info:
http://bio.psytrance.cz
pruplet@atlas.cz
Popis:
start 20:00, vstup 350/450 czk
 
 
Další informace k Bibione 2010!
Psychedelická rekreace ve známém přípotočním jarovisku „Tišina“ na Rakovnicku *** Last minute pobytové i poznávací nájezdy speciálním autokarem „Ikarus Merry Pranksters“, fakultativní výlety do okolí, lechtivé flashbacky, plavba po širé louce s dýmajícím kapitánem, relax na 3 pódiích, záplava suvenýrů, italská diskotéka, písničky na přání, celní pobavení pod záštitou našeho delegáta a školené průvodkyně, plážové revue a jiné alegorické úlety za rozšířeným kulturním vnímáním našich rekreantů*** To vše po tři dny a tři noci.
 
První část víkendu opět v RETRO stylu starého dobrého GOA, druhá půle výlet do neznámých zákoutí důvěrné současnosti. Ozdobou sobotního večera bude pan Magnus Bigensson aka SOLAR FIELDS, švédský skladatel ambientních a nenuceně rytmických variací s naprosto přesně propracovanými postupy a krystalicky čistým zvukem, na který naváže akustickým pohlazením kytarový velmistr Zdeněk Bína (ex minus123minut) v bas-doprovodu Jana Urbance. Zkřížíte-li staré dobré Parasense a Transdrivera a vzniknuvší novotvar vypustíte do cirkusové manéže, výsledek se přiblíží počínání ruského psytrancového překvapení posledních let – autorského projektu PANTOMIMAN. Tento profesionání klaun a mim vykouzlí úsměv na pulzujícím podvozku každému, kdo vydrží na louce až do nedělního rána. Kompletní seznam několika desítek vystupujících hudebních projektů naleznete zde.

Velké chilloutové šapito bude tradičně zaměřeno zejména na prezentaci a podporu originálních autorských projektů ve spojení s vícevrstevnatými vizuálními podněty z netradičních zdrojů. Zona Bambini pro vaše ratolesti v sobotu i neděli od 10h, loutkové divadlo, BiBiograf, Fluoro&fireshow, italská zmrzlina, etno-obchůdky, juice&coctail bar, výtvarné workshopy .

Alternative VENTIL stage
Nahromaděné přebytky puritánské estetiky je někdy nutno ventilovat v podobě osvobozujícího bulváru všedních dní... proto letos zřizujeme estrádní alternativní stage , kde vás může potkat cokoliv od italské diskotéky přes bollywoodskou pumelenici až po ranní hypnotizující deephouse. Písničky a videoklipy na přání si přineste na vlastním CD/DVD/flash mediuJ

Barter Simpson flee market
Centrální Bibione-avenue se promění ve velký bleší trh s nefalšovanými psychedelickými suvenýry vlastní výroby , formou nonstop směnného obchodu můžete měnit vlastní výtvory za suvenýry přinesené jinými rekreanty. Chcete-li posunout hranice kýče až za horizont zbarvený odrazem zapadajícího slunce a zbavit se již okoukaných kravinek, máte na Bibione jedinečnou šanci. Před chatkami budou k dispozici směnné pultíky i lavice. Při projektování bohaté výzdoby chatek coby stánků i při výrobě suvenýrů mějte na paměti, že jedněmi z nejvděčnějších návštěvníků tržiště budou přes den určitě dítka našich spolurekreantů a polopenzisté ve stavu dětskému rozpoležení blízkém.

Doprava zájezdovým autobusem typu „IKARUS Bibione“
V pátek kolem 18h vyrazí z Dejvické směrem na Tišinu blíže neurčený počet archivních zájezdových autobusů s průvodcem. Krom půlhodinové poznávací zastávky v Rakovníku získáte i možnost přednostního celního odbavení a přednostní vyřízení vstupních formalit. Zájemci o cestu BioBusem z Prahy do Bibione (cca 150Kč) nechť se ozvou na adresu „polopenze_bibione@mimo.cz“.

Navigace
Popis cesty na Tišinu naleznete na www.psytrance.cz v partylistu. Tábořiště se nachází v malebném údolí uprostřed lesů mezi obcemi Kožlany a Hradecko jižně od Rakovníka.
 
Bibione 2010 - 9. ročník psychedelic a goa trance BIOfestivalu
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016