PARTYINFO

 

NAROZENINOVÁ

Datum konání:
08.05.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Chapeau Rouge
DJs:
Matt Flores (farside, ger) & Herb LF (farside, ger), Pat Heart, Lukas Micka, Fatty, Awacs, Milan Kroutil, Monotype
Live:
The Aim (it) + Magnetická páska + 1st Choice + Afterspoon
Popis:
start 21:00, vstup zdarma
 
1 čtenář Techno.cz byl na této akci
 
"Narozeninová" 8. května v Chapeau Rouge!
Chapeau Rouge, Lukas Micka a Pat Heart si pro vás na sobotu 8. května nachystali narozeninový večírek, kde se opět zcela proti logice bude zapíjet zas o jeden rok navíc. A výročí obou jmenovaných to budou vesměs kulatá a proto významná. I z toho důvodu jsme neváhali přivézt rovnou dva hosty, se kterými už máme nějaké ty zkušenosti, a mimo jiné slaví rovněž narozeniny. Oba mají život stoprocentně spojený s hudbou, strávili v ČR vždy několik dní a všichni jsme si užili spoustu legrace. Kromě hudebního rozměru funguje i ten lidský a umocněno oslavou narozenin to osmého května v Chapeau Rouge bude určitě prima jízda.
 
Je tomu již více než rok, kdy se u nás poprvé objevil člen „Farside family“, patriot města Düsseldorf a vynikající producent Matt Flores. Od té doby jsme ho neváhali přivézt ještě dvakrát a jsme moc rádi, že naše pozvání přijal i tentokrát a upřednostnil v tento termín Prahu před slavným frankfurtským klubem Cocoon. Matt zároveň v Chapeau představí svou hudební novinku, kterým je nedávno vyšlé a libozvučné „Floating EP“ na labelu Farside.



Z Kolína n. Rýnem to však do Chapeau Rouge nebude mít namířeno sám; společnost mu bude dělat Herb LF, další umělec z bývalé komunity Metrosoul, který to se svým trackem „Sunliner“ v žánru deep house dotáhl až na vrchol samotných Beatport Charts. Herb LF se kromě počinů s projektem Westpark Unit činí zejména jako zkrašlovatel původních skladeb jiných producentů, a že mu to jde, to dokazuje čerstvý release na značce Wildtrackin’ (VINYL ONLY!).



Zajímavá hudební nadílka se bude podávat i v nejspodnější místnosti. Ihned poté, co dozní poslední rify koncertujících kapel v suterénu, underground stage si vezmou na paškál Awacs, Milan Kroutil a Monotype a popřejí Vám Alles Gute!

Narozeninovou s nadupaným line-upem si budete moci užít zcela zdarma. A pozor, začátek je už o deváté, tak nezmeškejte!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016