PARTYINFO

 

SHEEXY BOAT 2010

Datum konání:
22.07.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - parník Odra
DJs:
Tazz & Bo.Dan, Ondrej K, Zissou, Roman Rai
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
vstup 150/200 czk
 
 
Captain Morgan udává směr parníku Sheexy Boat
Předpoklady pro letošní Sheexy Boat se naplnily, a tak již minulý týden byly prodány poslední lístky. Mohli jste také zkusit štěstí v různých soutěžích, z nichž záznam živého losování jedné z nich můžete shlédnout v pozvánkovém videu níže s názvem: Sheexy Boat se vrací! Již jsou také známi výherci djské soutěže a kapitán lodi, kterým bude samotný Captain Morgan!
 
Ano, Captain Morgan si vybral tuto loď aby její pasažéry zasvětil do tajemství lahodného rumu. Těšit se tak můžete na spoustu dárků a překvapení nejen od kapitána, ale i od jeho pohledných družek! O víkendu také proběhlo losování vítěze soutěže o volné vstupy, které jsme zakomponovali do pozvánkového videa. Mrkněte se na něj níže.



V souvislosti s letošní Sheexy Boat probíhala I djská soutěž o hraní na Sheexy Boat afterpárty, která bude probíhat v klubu Chapeau Rouge. Díky všem djs za zaslané mixy. Těší nás, že se na české scéně stale dají najít nové objevy se skvelým hudebním citem. Bylo velmi těžké vybrat pouze jednoho dj, a tak jsme nakonec vybrali dva. Prvním z nich je brněnský dj Johannes, který nás zaujal svým pestrým house mixem (ke stažení zde). Druhým dj, který si zahraje na Sheexy Boat afterpárty je dj Milan Kroutil, který zaslal skvělý mix na pomezí tech-house a minimalu s názvem “This is It” (ke stažení zde). Na Sheexy Boat afterpárty dále zahrají djs Ondrej K, Zissou a Yaasha.

Všem výhercům gratulujeme a těšíme se se všemi na viděnou ve čtvrtek 22.7.2010 na Sheexy Boat!

Na závěr jedna prosba pro ty, na které se s lístky nedostalo… Prosíme nepřemlouvejte nás. I nás mrzí, že se na vás s lístky nedostalo, ale kapacita lodi je omezena i na počet osob na palubě. Příště si zajistětě své lístky včas, anebo nás zkuste přemluvit, ať akci uděláme na větší lodi :)
 
Předprodej na letošní Sheexy Boat zahájen, dalším hostem je Roman Rai Sheexy Boat oznamuje letošní termín a vyhlašuje DJskou soutěž!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016