PARTYINFO

 

SHEEXY BOAT 2010

Datum konání:
22.07.2010 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - parník Odra
DJs:
Tazz & Bo.Dan, Ondrej K, Zissou, Roman Rai
Info:
http://www.myspace.com...
Popis:
vstup 150/200 czk
 
 
Captain Morgan udává směr parníku Sheexy Boat
Předprodej na letošní Sheexy Boat zahájen, dalším hostem je Roman Rai
Od pondělí 14.6.2010 je spuštěn předprodej vstupenek na letošní Sheexy Boat, která vyplouvá 22.7. brázdit břehy Vltavy pod taktovkou rezidentních djs Tazz&Bo.Dan. Kapacita lodi bude omezena na 180 návštěvníků a všechny vstupenky budou uvolněny do předprodeje. Cena vstupenky je v předprodeji lidských 150,-Kč, na místě pak případný doprodej vstupenek za 200,-Kč. Kromě rezidentů zahrají i djs Ondrej K, Zissou, a celý lineup završí Roman Rai.
 
Romana Raie snad není třeba jako dje představovat. Kromě djingu, kterému se věnuje téměř 15 let, se stal take uznávaným producentem na světové úrovni a je spoluvlastníkem labelu Solstice Records. Dlouhá léta byl rezidentem dnes již legendární párty ZEN, aktuálně v Roxy rozjíždí novou vlastní párty s názvem Flow, společně s Fatty M. Dvojice djs Tazz&Bo.Dan se kromě rezidentury párty Sheexy House v Chapeau Rouge individuálně věnují vlastním aktivitám na taneční scéně, mezi které u dj Bo.Dana patří vedení labelu VodkaRedbull Records a Solstice records, u Tazze například aktivity spojené s portálem . Oba mají za 10 let djování nasbíráno mnoho zkušeností.



Dj Ondrej K je znám především ve spojení s párty “We love music”, u jejíž založení stál a netají se tím, že je hudebním favoritem je Jimmy Van M. Dj Zissou je zas charakterizován svým originálním pojetím kombinace moderního minimal a tech-house zvuku, o čemž nás každým rokem na parníku přesvědčuje.



Dalším lákadlem oproti loňským ročníkům bude zábavný program přímo na lodi ve spolupráci s Captain Morgan, takže se kromě akčních cen můžete těšit i na hromadu zábavy :) Pokud tedy znáte přímo Tazze nebo Bo.Dana, můžete lístky sehnat u nich. Pokud ne, tak nezoufejte, a zakupte si své lístky na horním baru v Chapeau Rouge :) V případě, že byste nabyli dojmu nebo šířící se informace, že je akce již vyprodána, raději si prověřte tuto skutečnost na emailu sheexy@seznam.cz.

Připomínáme, že stále probíhá djská soutěž o hraní na Sheexy Boat afterpárty v Chapeau Rouge. Na ní zahrají djs z parníku Sheexy Boat a možná že právě i ty! Vyhlašujeme totiž djskou soutěž, ve které si její vítěz zahraje na Sheexy Boat afterpárty v Chapeau Rouge. Zúčastnit soutěže se může každý dj, který si myslí že umí nabídnout elektronickou muziku v zajímavém podání. Zajímají nás žánry na pomezí deep-house / house / tech-house / progressive-house / minimal / tribal ale obecně všechno, co je zajímavé a hlavně zábavné. Zájemci posílejte odkazy na své demo mixy o délce minimálně 30 minut na adresu news@progressivesession.net do konce června a vítěze soutěže oznámíme na začátku července. Budeme se těšit na vaše nahrávky :)

Akci si můžete prohlédnou i na Faccebooku
 
Sheexy Boat oznamuje letošní termín a vyhlašuje DJskou soutěž!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016