PARTYINFO

 

HUMAN TRAFFIX – LOUTKA´S BIRTHDAY

Datum konání:
08.05.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
JB (Fabric - London), Loutka, Vilém
Popis:
vstup do 23:00 100 czk, poté 200 czk
 
 
Loutkovy narozeniny s DJem JB již tuto sobotu! Dejte si bio oslavence
Legenda londýnské scény JB vystoupí na narozkách Loutky v Roxy!
Legenda české klubové scény, dj Loutka slaví narozeniny! Kde jinde než v Roxy a pro změnu s legendou z Londýna - djem JB! Přečtěte si bio zahraničního hosta!
 
John Barnett aka JB je zásadní postavou londýnské undergroundové scény, s trochou nadsázky bychom mohli říct, že je to takový londýnský Loutka. Svoji kariéru odstartoval už v raných dnech Acid houseu a od té doby patří k nejvýraznějším zástupcům londýnské houseové scény. Abychom však byli přesní, jeho věhlas dávno překročil hranice britské metropole a jméno JB tak pravidelně můžete slýchat na Ibize, v Asii, USA nebo východní Evropě.

John si za svoji hudební kariéru vyzkoušel roli majitele klubu, labelu, dje a producenta. Na hudební scéně se pohybuje již od 80. let, kdy v domovském Croydonu začal chodit na Acid houseové parties, které právě získávaly na síle. V 17ti letech si stoupl za gramofony a v legendárním hudebním baru The Rue St George pouštěl disco, house a soul. Jeho parťákem byl v těchto dřevních dobách Bailey, další legenda Londýnské klubové scény, v současnosti drumandbassový dj.

I díky JBímu se lidé postupně začali přesouvat z ilgálních free parties do klubů. Jako dj však vystupoval i na velkých akcích, za všechny zmiňme další legendární večery – parties kolem londýnských Eukatech.

Promotérským počinem, který Jbho navždy zapsal na mapu londýnské scény, se však stala noc (později i label) Dance Wicked, s níž se dostal do těch nejlepších londýnských klubů včetně The Endu a Fabricu. Mimo jiné se zde v Evropě poprvé představil Derrick May a živý přenos z vydání s Tony Humphriesem a Robert Owensem premiérově přenášelo BBC. Věhlas JBho se velmi rychle rozšířil i za oceán a získává tak hned dvojitou rezidenturu v New Yorku – v Sullivan Rooms a Centrofly.

Po řadě hektických let v roli promotéra si JB dává pauzu – v současné době se věnuje především djingu a vlastní tvorbě. V Londýně je rezidentem několika večerů včetně zásadních nedělních parties Retax a měsíčních večerů v klubu Fabric. Jako producent se upsal značce Ifidota a právě teď pracuje ve studiu a Asadem Rizvi, Stephunktem nebo old schoolovou ikonou Leslie Lawrencem. Nenechte si na Loutkových narozeninách ujít vystoupení dje, který už je přes 20 let na úplné špičce!

Feel the VibebyJBthedj

SoulwisherbyJBthedj

www.therealjb.com
 
Loutka slaví příští sobotu narozeniny v Roxy!

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016