PARTYINFO

 

HUMAN TRAFFIX – LOUTKA´S BIRTHDAY

Datum konání:
08.05.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
JB (Fabric - London), Loutka, Vilém
Popis:
vstup do 23:00 100 czk, poté 200 czk
 
 
Loutkovy narozeniny s DJem JB již tuto sobotu! Dejte si bio oslavence Legenda londýnské scény JB vystoupí na narozkách Loutky v Roxy!
Loutka slaví příští sobotu narozeniny v Roxy!
Legenda české taneční scény dj Loutka oslaví 8. května na své noci Human Traffix v klubu Roxy narozeniny! Jako hlavní gratulant přijede dj JB, rezident jednoho z nejlepších klubů na světě, londýnského Fabricu. Line up doplní další matador české klubové scény, dj Vilém. Vstup na narozeninovou párty bude do 23:00 za 100, po 23:00 za 200 korun. Kompletní informace najdete na webových stránkách: www.roxy.cz
 
Loutku lze právem považovat za základní kámen české taneční scény, byl u zrodu téměr všech důležitých momentů vzniků a vývoje české klubové scény. Jako první český dj se výrazně prosadil v zahraničí – v Holandsku byl rezidentem celé řady klubů. U nás se jeho jméno objevilo na všech významných parties a v celé řadě klubů v Praze i mimo ni.



Jako hlavní host večera se 8. května v Roxy představí dj JB – pro změnu legendární postava londýnské klubové scény. JB hraje prim na UK a světové taneční scéně již od konce 80. let, patří mezi ostrovní vůbec nejúspěšnější promotéry a již přes 20 let je po celém světě uznávaným djem. V poslední době se prosazuje čím dál více i jako producent, v současnosti spolupracuje třeba s Asadem Rizvim.
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016