PARTYINFO

 

AMNESIA AFTERPARTY

Datum konání:
08.05.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Enrico, Tommy Rogers, Les Schmitz, Faith
 
 
Studio 54 vás zve na Amnesia afterparty v sobotu a na Adlet Bday afterparty v neděli!
Oficiální Amnesia afterparty s Lesem Schmitzem, Enricem, Tommy Rogersem v sobotu 8.5. a speciální narozeninová after v neděli 9.5., na které oslaví narozeniny djane Adlet a které přijdou prostřednictvím B-day setů pogratulovat dj's Michal Pešina, Subgate a Yan Dark - to jsou další nabité víkendové afterparties ve Studiu 54!
 
Studio 54 si pro Vás na tento víkend připravilo opravdové lahůdky v podobě oficiálního afteru po Amnesia party, která proběhne již tento pátek 7.5. v pražské Mecce. Pokud budete chtít přičichnout k atmosféře parties na Ibize i po skončení Amnesia party v pražském klubu Mecca, můžete tak učinit na oficiální Amnesia afterparty, na které vystoupí Les Schmitz, kterého bude supportovat domácí Tommy Rogers, Enrico a Faith. Již teď se máte opravdu na co těšit a věřte, že na tuto afterparty jen tak nezapomenete!



Na nedělní ráno a dopoledne je připravena speciální narozeninová afterparty, na které oslaví své narozeniny charismatická djane Adlet. Ta si připraví pro všechny návštěvníky speciální odlschool set. Kromě jejího narozeninového setu se můžete těšit na její hosty - Michala Pešinu, Subgatea a Yana Darka, kteří zaručeně přispějí skvělé narozeninové atmosféře.

Obě dvě afterparties odstartují již ve 4 hodiny, kdy Vás roztančí dj's L'sada a Billy Bright.

Více informací naleznete na www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016