PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
22.05.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Enrico, Pete Walk, Béda, Smoke
 
 
Studio 54 láká clubbery na další víkendové afterparties, které budou stát opět za to!
Sobotní afterparty s Enricem, severočeským matadorem Bédou, Petem Walkem a Smokem a nedělní after s Tommy Rogersem & Peetem, Marty Fishem, Subgatem a Rudoffem - to jsou další víkendové afterparties, na kterých se budete zaručeně skvěle bavit!
 
Pro ty z Vás, kteří si rádi prodlouží svou večerní jízdu, si pražský afterklub Studio 54 připravil další skvělé víkendové afterparties. V sobotu ráno a dopoledne 22.5. se můžete těšit na severočeského matadora Bédu, clubberům dobře známého Enrica, Peta Walka a mladou krev tohoto pražského afterklubu  - dje Smokea, kteří se postarají o parádní atmosféru a rozhodně vás svými sety pobaví!



Na nedělním programu Studia 54 je připravena afterparty s exkluzivním hostem, jehož jméno vám v tuto chvíli neprozradíme, ale můžeme Vám napovědět, že ho do pražského Studia 54 přivane svěží londýnský vítr. Společně s ním se za mixážním pultem představí dvojice Tommy Rogers & Peet, Subgate, Marty Fish a Rudoff a již teď si můžete být jisti, že to bude stát opravdu za to!

Obě afterparties startují tradičně již od 4 hodin, kdy vás patřičně roztančí a dostanou do toho správného varu dj's L'sada a Billy Bright.

Pokud by jste i po skončení afterů chtěli ve svém rozjetém mejdanu pokračovat, můžete tak učinit v naší non-stop kavárně s hernou, která se nachází v horních prostorách klubu.

Těšíme se na vaší návštěvu!

Více info naleznete na www.studio54.cz
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016