PARTYINFO

 

AFTERPARTY

Datum konání:
29.05.2010 - sobota
Místo konání:
Praha - Studio 54
DJs:
Ronny, Texx, Richie, Faith
 
 
Rozhodněte o naší budoucnosti ve volbách 2010 a doražte na sobotní afterparty Studia 54 zdarma!
Již tento pátek 28.5. a sobotu 29.5. se po celé naší republice otevřou volební urny a vy tak budete moci rozhodnout o naší budoucnosti. Věříme, že nebudete vůči svému budoucímu životu lhostejní. Studio 54 vám nebude radit koho máte volit, důležité ale je jít k volbám a udělat něco pro tuto republiku. Pro ty, kteří se volit chystají, si pražské Studio 54 připravilo zajímavou odměnu formou volného vstupu na sobotní afterparty, na které vystoupí Texx, Enrico, Richie, Faith a již ve 4 hodiny ráno jí odstartuje oblíbená dvojice P-jay a Mark Evil.
 
Jak jsme již v úvodu zmínili, ani nám není lhostejná naše budoucnost, kterou může ovlivnit každý z nás. Proto těm, kteří se chystají tento pátek či sobotu k volebním urnám, dáme malý dárek v podobě volného vstupu na sobotní afterparty 29.5., na které vystoupí populární bavič Texx, Enrico, Richie a Faith a o skvělý start se již ve 4 hodiny postará duo P-jay a Mark Evil.

Ptáte se jak se dostat na sobotní after zadarmo?

Je to jednoduché. Stačí zajít do vaší volební místnosti, která je vám přiřazena a po zvolení vaší oblíbené strany se před volební místností vyfotit mobilním telefonem nebo fotoaparátem. S fotkou pak přijít na vstup do Studia 54, kde jí personál klubu zkontroluje a pustí vás zdarma do klubu na afterparty, která bude stát opět za to!

Více informací naleznete na www.studio54.cz

Těšíme se na vaší návštěvu a věříme, že nás nezklamete!
Team Studia 54
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016